Kiralık arabayı oto yıkamaya getirdiler, karşılaştıkları manzarayla şok oldular: "Araplar kiralamış, temizliğe getirdiler. Şu arabaya bakar mısınız?"

39 izlenme 28 Haziran 2023
Reklamlar


Bir oto yıkamacıya getirilen ve Arap turistler tarafından kiralandığı iddia ettiği arabanın içerisindeki çöpler ve çekirdek atıklarını paylaşan kişi, "Böyle bir şey görülmüş mü ya? Şuraya bak." diyerek duruma tepki gösterdi.



Türkiye'ye gezmeye gelen Arap turistler tarafından kiralandığı iddia edilen bir araç, oto yıkamacıya getirildi. O videonun içerisindeki atıkları ve çöpleri çeken kişi şunları söyledi:

"Size bir pislik göstereceğim. Bir araba geldi. Bakalım plakasına. Kiralık, Araplar kiralamışlar. Temizliğe getirmişler. Hikmet Abi bir kutuyu doldurdu. 'Araplar pistir' diyorlar ya, ben inanmıyordum, harbiden inanmıyordum. Böyle bir şey görülmüş mü ya? Şuraya bak. Bunu doldurdu, yetmedi. Vay be."

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şirketler bir bir kapanıyor! Nisan'da kapanan şirket sayısı yüzde 125,9 arttı! Bütçeye 2.8 milyarlık akşamcı yaması! CHP'den çok konuşulacak Hakan Fidan iddiası Ege'de felaket alarmı! 8 günde 900 deprem