CHP Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz ve Ali Haydar Hakverdi,
Kırıkkale’nin Delice İlçesi’nin köylerini ziyaret ederek, sıkıntıları
dinledi
CHP’li Yılmaz, Ankara’ya 70 kilometre mesafede bulunan Delice’ye bağlı Büyükafşar, Küçükafşar, İmirli, Meşeyayla, Çatallı ve Elmalı köylerinin yollarının toprak olduğunu belirterek, “AKP’ye oy çıkmayan bu köyler yolsuz ve susuz bırakılmış. Hizmet götürürken dahi insanları ayırt edenler, halkın vicdanında ve önümüzdeki seçimlerde sandıkta mahkum olacaklardır” dedi.
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ile Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Kırıkkale’nin Delice İlçesi’nin köylerini ziyaret ederek, sorunları dinledi. Ankara’ya 70 kilometre mesafede bulunan Delice’ye bağlı Büyükafşar, Küçükafşar, İmirli, Meşeyayla, Çatallı ve Elmalı köylerinin yollarının toprak olduğunu vurgulayan CHP’li Yılmaz, “AKP’ye oy çıkmayan bu köyler yolsuz ve susuz bırakılmış. Hizmet götürürken dahi insanları ayırt edenler, halkın vicdanında ve önümüzdeki seçimlerde sandıkta mahkum olacaklardır” diye konuştu.
“İNSANLARI AYIRT EDENLER SANDIKTA MAHKUM OLACAK”
CHP Milletvekilleri Necati Yılmaz ile Ali Haydar Hakverdi, Kırıkkale’nin köylerini CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal ve CHP Delice İlçe Başkanı Enver Çelgin’le birlikte gezdi. Köylüler, milletvekillerine yolu bir türlü yapılmayan köylerini ve sıkıntılarını anlattı. AKP iktidarının köyler arasında ayrım yaptığının altını çizen Yılmaz, şöyle devam etti:
“Delice’ye bağlı Büyükafşar, Küçükafşar, İmirli, Meşeyayla, Çatallı ve Elmalı köylerinin yolları Ankara’ya 70 km mesafede olmasına rağmen toprak. Bu köylerin tek ortak noktası bu değil. Bir ortak noktaları daha var. O da sandıkta kullandıkları tercih. AKP’ye oy çıkmayan köyler yolsuz ve susuz bırakılmış. Öyle ki toprak yoldan gidiyorsunuz arada bir köyün yolu asfaltlı. Kışın nasıl gidecek araba bu toprak yollarda. Daha yakın tarihe kadar burası Ankara’ya bağlıydı. Aradan geçen süre ne denli büyük mağduriyet ortaya çıktığını bize gösteriyor. Oy aldıkları köylere hizmeti gani gani sermişler, asfaltından suyuna elektriğine kadar diğer köyler de alabildiğine bir cezalandırma var. Aynı köyden diğer köye gitmek için yola çıktığınızda yeniden toza toprağa karışıyorsunuz. Nedeni çok açık asfaltlı ve ortada kalan köy; AKP’ye yüksek oy çıkan köy. Hizmet götürürken dahi insanları ayırt edenler halkın vicdanında ve önümüzdeki seçimlerde sandıkta mahkum olacaklardır.”
“İKTİDAR YANDAŞLARI BİR TARAFA, HALKI BİR TARAFA KOYUYOR”
CHP’li Ali Haydar Hakverdi ise köylülerin AKP’ye oy vermedikleri gerekçesiyle toz ve çamura mahkum edildiklerine yönelik iddialarını yerinde incelediklerini belirterek, “Gördüğümüz manzara 2017 Türkiye’sinde bizleri hayrete düşürdü. AKP iktidarının halkımızın tamamından aldığı vergileri yandaş şirketlere ve aile eşrafına dağıtmakta başarılı olduğunu biliyorduk. Halk için kullanılan küçük bölümü ile de ayrım yapmakta hiçbir mahsur görmüyorlar. Bir taraftaki yola asfalt devam ettirip, bir taraftaki yolu asfaltsız bırakmışlar. Vergi toplarken hiçbir ayrım gözetmeyen iktidar, iş bu vergileri tekrar dağıtmak olduğunda paydaş ve yandaşları ayrı bir tarafa, halkı bir tarafa koymakla yetinmiyor, halkı da kendi içinde ayırt ediyor” diye konuştu.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/yurthaber/kirikkaledeakpyeoyvermeyenkoyleryolsuzvesusuzh59047.html
AKP'li belediyenin, Nakşibendi tarikatına belediyeye ait mülkü 49 yıllığına kiraladığı ortaya çıktı60 izlenme
51 kişiye mezar olan apartmanın AKP’li müteahhidi: "Depremi biz yapmadık, Allah’tan oldu"54 izlenme
Okul zili çalmadan kantin zammı geldi! Oda başkanı "Enflasyonla mücadele" dedi16 izlenme
ABD İran'ı bombalarken Trump'a Saray'da Ahmet Kaya çalındı: "Şehirlere bombalar yağardı her gece"24 izlenme
AKP kulisleri çalkalanıyor! İstanbul İl Başkanı Kabaktepe görevden alınabilir43 izlenme
Millet İttifakı'ndan yeni video "İlk turda bitirelim haydi!"42 izlenme
Ülkesine dönen Suriyeli: "Ne Arap ne başka ülke, bizim dostumuz sadece Türkiye"36 izlenme
ÖSYM verilerine göre aralarında 370 puan fark var, aynı bölümdeler!78 izlenme
ABD'de emekli oldu, Türkiye'ye taşındı: "Sınırlı harcamayla harika hayat yaşıyorum"
MHP'li Yönter 'Az kaldı' diyerek Sedat Peker ile fotoğrafını paylaştı
Sapıklıkta sınır tanımıyorlar, tecavüzün adı heves nikâhı!
Dikkat çeken 'Sedat Peker' yazısı: Milleti soyanları ortaya çıkaran biri için…