14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala adaylar kampanya videolarını yayınlamaya devam ediyor.
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile liderler sosyal medya hesabından "İlk Turda Bitirelim #Haydi" başlığıyla yeni bir seçim kampanya videosu paylaştı.
"İLK TURDA BİTİRELİM HAYDİ"
Millet İttifakı'nın tüm parti liderlerinin ve iki belediye başkanının yer aldığı ve paylaştığı videoda 'Haydi' şarkısıyla birlikte seçmen sandığa davet edildi.
"İlk Turda Bitirelim” mesajının verildiği videoda Kılıçdaroğlu ile birlikte, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, videoda yer aldı.
İşte o paylaşımlar ve video:


Yeniçağ
Devlet Bahçeli'nin posteri Diyarbakır Surları'na asıldı
Soba ve kömür fiyatlarına da zam geldi!
AKP bu sözlerle çalkalanıyor: Siyaset yapacak başka kanallar buluruz
Artvin'de ortaokul öğrencisinden duygulandıran 23 Nisan sözleri: "Korkuyoruz Atam, bizi koruyamayan büyükleri sana şikâyet ediyorum"
Sigortasız çalışan gencin isyanı: “Daha fazla para alayım diye sigorta istemedim. Artık dayanamıyorum. Bankalardan kredi alıp hangi ülke olursa olsun gitmek istiyorum”
TÜİK gerçeği ortaya koydu: Suriyeliler hızla doğururken Türkiye genç nüfusunu yitiriyor
Kimse harcamıyor! Banka hesaplarında para birikiyor!
Dönemin TMSF yetkilisinden bomba iddia ve ifşalar! AKP iktidarının 7 kayyuma ödediği maaş dudak uçuklattı!
Pence: Ateşkese karar verildi, Barış Pınarı Harekatı duracak
Sokağa çıkma yasağını ihlal eden kişi polise kürekle saldırdı!
Bakan Akar'ın 'Girit Formülü'ne CHP'den tepki! "Kullanmayacaksanız niye 18 milyar harcadınız?"
Bilim Kurulu üyesinden kritik corona virüsü uyarıları: Hastaların sayısına göre 10 kat fazla!
AKP'nin kalesi Eyüp'te İmamoğlu'na büyük destek 'Millet tatile gitmeyecek, İmamoğlu Seçimleri yine kazanacak !'
Aydın'da protokol krizi: Aydın Valisi için düzenlenen karşılama töreninde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu AKP ve MHP il başkanlarının gerisinde kaldı