Ankara’da 14 yaşındaki kız öğrencisini taciz ettiği iddia edilen tekvando hocası F.M.D. (57), spor salonunu basan çocuğun ailesi ve mahalleli tarafından darbedildi. Kalabalığın spor salonuna zarar verdiği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.
Olay, saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesine bağlı Atapark Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir spor salonunda tekvando hocalığı yapan F.M.D., iddiaya göre kız öğrencisini taciz etti. Kız çocuğunun yaşanan olayı ailesine anlatması üzerine, aile ve beraberindeki bir grup spor salonuna geldi. Tekvando hocası F.M.D.'yi darbeden öfkeli kalabalık, spor salonunun da camlarını kırıp, eşyalara zarar verdi. Bu sırada bir kişi ise otomobille spor salonunun camekan bölümüne çarptı.

12 FARKLI SUÇTAN KAYDI ÇIKTI
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra mahallede görevli bekçiler sevk edildi. Spor salonuna gelen polis ekipleri ilk olarak yaralı durumdaki F.M.D.'yi öfkeli grubun elinden alarak ilk müdahalesi yapılmak üzere sağlık ekiplerine ulaştırdı. İçlerinde cinsel taciz de bulunan 12 farklı suçtan kaydı bulunduğu belirtilen F.M.D., hastanedeki tedavisinin ardından açılan soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

“ÇOCUĞUN ÇIPLAK VİDEOSUNU ÇEKMEKLE SUÇLANIYOR”
Mahalle sakinlerinden Bekir Ç., kendi çocuğunun da 1 ay öncesine kadar aynı spor salonuna gittiğini ifade ederek, "Benim çocuğum da burada spor yapmaktaydı. 1 ay öncesinden, hocanın hareket ve tavırlarından şüphelendiğim için oğlumun kaydını aldırdım. Bugün bir grup gelerek, çocuğumun burada ders gören kız arkadaşının çıplak videolarını çektiğini ve elle taciz ettiğini söyleyerek buradaki yetkiliyi dövdüler. Çocuğun ailesi, çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini söylüyor. Benim de çocuğum buradaydı, hocanın hal ve tavırlarını sevmediğim için kaydını aldırdım buradan" dedi.
(Kaynak: DHA)
Yeniçağ
Erdoğan'ın "giderlerse gitsinler" dediği sağlık çalışanlarına bir ülke daha kapılarını açtı
AKP'de başlayan '500 bin liralık rüşvet' kavgası kızışıyor! Eski başkandan açıklama
Akşener’den Erdoğan’ın ‘külfeti sırtlayacağız’ çıkışına cevap: "Çok beklersin, çok!"
AKP 100 milyar dağıtıyor! Tabii ki patronlara!
Cumhur ittifakı ile Millet ittifakının oyları baş baş çıktı! İşte son anket
Elektrik zammı için harekete geçildi!
Kılıçdaroğlu'nun korumaları tartaklamıştı: Kurultay davasının itirafçılarından Veysi Uyanık'ın oğlu ‘Kemal Bey’in MYK’sında yer aldı!
İzmir’in corona virüs tablosunu Valilik, İl Pandemi Kurulu veya Sağlık İl Müdürlüğü yerine AKP il başkanı açıkladı!
Ünlü anketçiden çarpıcı analiz: "Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor"
Elektrik faturalarında akıllı sayaç vurgunu ! Paylaş herkes görsün soygunu !