Yalova İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Turgut Külünk, terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit oldu. Şehidin acı haberi, yetkililer tarafından Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Sarıyayla köyünde ikamet eden baba Aydın Külünk ile anne Kevser Külünk'e ulaştırıldı. Haberin verilmesinin ardından evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin, babaevine Türk bayrakları asıldı. Ayrıca evin önüne taziye çadırı kuruldu. Acılı aile, taziyeleri kabul etti.
Oğlunun şehit haberini alan acılı Aydın Külünk, "Kalktım sobayı yaktım, ezanı bekledim. Televizyonu açmadım. Ezan okundu, annesi de oruç tutuyordu, 'Uyanmasın' dedim. Namazdan sonra televizyonu açtım. Yalova diye alt yazı geçti. Yalova deyince buram köz gibi oldu. Telefon açtım, telefonla ulaşamadım. 'Benim oğlum gitti' diye içime düştü. Aradım ulaşmadım. Allah mekanını cennet eylesin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin" dedi.
Şehidin annesi Kevser Külünk ise "İkinci oğlum, bize haberi getirdi, 'Abim şehit oldu' dedi. Yıkıldık, mahvolduk, böyle bir şeyin başıma geleceğini hiç tahmin etmiyordum, beklemiyordum. Çok zor, dayanılacak gibi değil. Allah yardımcımız olsun. 4 çocuğum var; 3'ü erkek, şehit olan en büyükleriydi. Torun arıyor halasını, 'Babam şehit olmuş hala' dedi. Oradan haber dağılmış. Emekliliği gelmiş, 1 yılı geçmişti. Kızı yüksek lisans görüyordu. 'Çocuğumu görev sahibi yapayım' dedi. 1 kızı var. Kızının hedefi kaymakam olmaktı" diye konuştu.
Sözcü
Milletvekilleri TBMM lokantasına kebapçı arıyor
Türkiye ve KKTC zorbalığa izin vermedi, BM kuvvetleri topraklardan temizlendi!
İmamoğlu’ndan 30 Ağustos mesajı: Birlik ve beraberliğimizi bu bayramlarda diri tutacağız
Diyanet’e aktarılan paranın haddi hesabı yok: Şimdi de yayın sermayesi 80 milyon liraya çıkarıldı
TUSAŞ'ı kana bulayan teröristlerin paylaşımları ortaya çıktı
Doğal miras katlediliyor!
Ticaret Bakanlığı, sadece kiralık araçlar için 9 yılda 5 milyon 815 bin lira harcamış!
Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ın annesi Gülseren Çalık hastanede konuştu: "Aklımı kaybetmek üzereyim"
Organik tarımla üretim yapanlar bakın nasıl cezalandırıldı!
Sefalet Yüzyılı... Okul çantası ve kıyafet alınamayan çocuğun annesine bakışı yürekleri sızlattı
AKP’li belediye ‘kuyruk olmasın’ diye zam yaptı, yetmedi büfeyi kaldırdı!
"Toptancılık yapan ve belediyeye TIR'larca mal veren milletvekili var"
İBB Genel Sekreter Yardımcısı açıkladı: "Rumeli Hisarı'na konut yapacaklardı"
Bedirhan Aslan: Umudumu, mücadelemi burada bitiriyorum