Hatay dün akşam beşik gibi sallandı. 2 hafta önceki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen yerlerden olan kentte evlerinde olan vatandaşlar da panikle kendilerini sokağa attı. Yaşanan tüm bu tedirginliğin üzerine çadır ihtiyacı arttı. Kızılay Başkanı Kerem Kınık, personeli ve gönüllerin konaklaması için kurulan çadırların Defne ve Samandağı'ndaki vatandaşların kullanımı için gönderildiğini açıkladı.
Kınık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Deprem bölgesinde vatandaşımızı hizmet etmek için bulunan Kızılay personeli ve gönüllülerimizin sahada konaklaması için kurulan çadırlar Defne ve Samandağına vatandaşlarımızın kullanımı için sevk edilmiştir" ifadelerine yer verdi.
Kınık'ın bu paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bunun üzerine Kınık paylaşımını hesabından sildi.

Yeniçağ
Ünlü taşımacılık firması iflas etti!196 izlenme
Bahçeli'nin 'Mansur Yavaş' rahatsızlığı: "Bir adamımı görevlendirdim" diyerek açıkladı20 izlenme
CHP'nin tarihi grup toplantısı öncesinde Özgür Özel'e rekor destek!24 izlenme
Paralar böyle çarçur oluyor: Önce park sonra hastane, şimdi ise atletizm pisti43 izlenme
AKP'li meclis üyesi uyuşturucu ticaretinden tutuklandı!312 izlenme
Yandaş Süleyman Özışık, AKP'ye açtı ağzını yumdu gözünü! 'Hırsızlık sende, yolsuzluk sende, namussuzluk sende!'188 izlenme
Hak ihlali var, tahliye yok: Can Atalay dosyası yeniden Yargıtay’da48 izlenme
Donald Trump: İsrail ve İran ateşkeste anlaştı27 izlenme