Yöneticilerinin kendilerine yaptıkları yüzde 40’a varan zamlarla gündeme gelen Kızılay şimdi de bir başka skandalla gündemde.
Yöneticilere yüzde 40, işçilere ise yüzde 22 zam yapılan Kızılay’ın İçecek AŞ. Tedarik Direktörü Murad Özen kendine özel etiketlerle maden suyu bastırdığı ortaya çıktı.
Enflasyonun altında zam alan çalışanların mağdur olmaması için Kızılay'da ara zam kararı alınsa da bundan işçiler yerine yine yöneticiler kârlı çıkmıştı. Şirket, yöneticilere yüzde 20, çalışanlara yüzde 1 zam yapmıştı.
Güvenin azaldığı Kızılay'da 2019’da 216 bin 21 kişi olan kök hücre bağışçı adayı 2021’de 87 bin 267’ye kadar düşmüştü.
Dört yardım kuruluşundan UNİCEF, Türkiye Beyazay Derneği, KAÇUV, LÖSEV’e ait bağış kutusundaki bağış miktarı Kızılay’a göre oldukça fazla olduğu dikkat çekmişti.

Yeniçağ
AKP’li meclis üyesinin paylaşımı MHP’lileri kızdırdı108 izlenme
Cübbeli'den skandal sözler ! 'Kadınların kızların okuması aman Yarabbi asla !'2870 izlenme
Kaymakamlığın yardım tırına AKP pankartı astılar! Her şey Reis'in gözüne girebilmek için35 izlenme
Boeing açıkladı: "Tarihin en büyük siparişi. Türkiye 123 bin Amerikalıya iş imkânı sağladı"16 izlenme
O soruyu soran Mehmet Akif Ersoy yaşananların AKP’lilerin paylaştığı gibi olmadığını açıkladı!215 izlenme
CHP'li başkanlardan ortak bildiri "Devletten 1 lira almadık"53 izlenme
Bartın'daki maden faciasında müessese müdürü Cihat Özdemir tutuklandı!28 izlenme
Siyasetin röntgeni işte bu ankette: CHP birinci, MHP düşüşte9 izlenme
Erdoğan'ın kuzeni Ayasofya'daki namazı fırsata çevirdi, çekiliş kampanyası başlattı!
Boykot çağrılarının üzerine Hamidiye Su'ya İzmir'den destek!
HSK üyelerine suç duyurusu
Eskişehir'de tek emekli maaşıyla geçinmeye çalışan ailenin yaşam savaşı: "Eşim ayakkabı boyuyor, ben evlere temizliğe gidiyorum"