KKTC'de CTP Milletvekili Doğuş Derya'dan AKP'ye eleştiri yağmuru! 'Sarayları olan ama sosyal devlet olmayan bir yer Türkiye'

48 izlenme 06 Ekim 2022
Reklamlar
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde CTP Milletvekili Doğuş Derya, Türkiye'de istek parçayı bilmediği için katledilen müzisyen Onur Şener'i gündeme taşıdı ve "Sarayları olan ama sosyal devlet olmayan bir yer Türkiye" eleştirisini yöneltti.

Derya, ayrıca siyasi iklimle ilgili olarak da "Çocuk istismarı yüzde 1500 oldu Türkiye'de. Ama insanlar futbol taraftarları gibi parti tutuyorlar. Bunu konuşmuyorlar “ifadesini kullandı.

Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaştı: "Milletin halinden haberi olmayan yöneticiler bu haberi iyi izlesin" Kılıçdaroğlu’nun adaylığı yabancı yatırımcıya güven verdi: Eurobond faizleri ve kredi risk primi düştü Peker konuştu ilk itiraf ortaya çıktı! SBK'nin mafyaya milyonluk "hediyesi" AKP'nin il kongreleri başlıyor, esnaf icralık! "Bu fotoğrafı bugün çektik"