Belarus'un başkenti Minsk'te, Türk Büyükelçiliği'ne ilginç bir nota verildi.
Belarus'ta Türk Büyükelçiliği'ne ait diplomatik plakalı bir aracın park ihlali yaptığı iddiası nedeniyle, Belarus Dışişleri Bakanlığı'nın Türk Büyükelçiliği'ne nota verdiği öğrenildi.
GELEN ŞİKAYET ÜZERİNE...
Türkrus sitesinin, Onliner.by sitesine dayandırdığı habere göre, Minsk'te 7 Mart tarihinde tren istasyonu yakınlarında Türk Büyükelçiliği'ne ait diplomatik plakalı BMW marka aracın park ihlali yaptığı iddia edildi.
Onliner.by sitesine bir vatandaştan gelen şikayetin ilgililere aktarılması üzerine, Belarus Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye Minsk Büyükelçiliği'ne nota verdiği belirtildi. Şikayette bulunan kişi, sürücüyü park ihlali konusunda uyardığını, ancak uyarısının dikkate alınmadığını öne sürdü.
Bunun üzerine Belarus Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye Büyükelçiliği'ne konuyla ilgili nota verildi. Buna karşılık, trafik kurallarına uyulması konusunda bundan sonra daha dikkatli olunacağına dair yanıt alındı" denildi.

https://www.siyasetcafe.com/komediyebakturkiyeyehataliparknotasi33408h.htm
Narin cinayetiyle ilgili HTS kayıtlarında dikkat çeken ayrıntı73 izlenme
Çerçioğlu: "Önceliğim onu içeri attırmak"25 izlenme
Yabancı öğrencilere yüzde 25 indirim Türk öğrencilere yok! Mademki Türk’sün o zaman 2. Sınıf vatandaşsın50 izlenme
İş Bankası hisseleri Atatürk’ün vasiyeti ve mahkeme kararıyla CHP’nindir337 izlenme
Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur takvimi nasıl işleyecek?51 izlenme
'Sedat Peker'e 'yurt dışına git' diyen isim Süleyman Soylu çıktı! "Erdoğan onu bulursa oyacak"71 izlenme
Akaryakıta gelen dev zam gıda sektörünü vuracak! Zam, zamları 'doğuracak'47 izlenme
Erdoğan'ın TRT'ye atadığı ismin doktora tezi ortaya çıktı! Konusu 'Erdoğan!'107 izlenme
Okul müdürü ve oğlu, kalbinde pil olan 77 yaşındaki vatandaşı ve eşini öldüresiye dövdü!
Tunç Soyer'den Bahçeli ve AKP'ye cevap: "Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğiz"
'AKP İmamoğlu'nu kabullendi'
Karadeniz gazında fatura kabardı