Konya'nın Akşehir ilçesinde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilen CHP’li Ahmet Nuri Köksal, makam aracını Tofaş Şahin yaptı

102 izlenme 12 Nisan 2024
Reklamlar

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında Akşehir ilçesinde CHP'den aday olan ve yüzde 42,63 oran ile başkan seçilen Ahmet Nuri Köksal ilk iş olarak makam aracını TOFAŞ yaptı.



31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında Akşehir ilçesinde CHP'den aday olan ve yüzde 42,63 oran ile başkan seçilen Ahmet Nuri Köksal ilk iş olarak makam aracını TOFAŞ yaptı.

Başkan Köksal sosyal medyadan paylaştığı makam arabası ise büyük ilgi uyandırdı. Paylaşımda otomobilin arkasındaki 'Sanki sene 1999' yazısı da dikkatlerden.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BÜ'de Sosyal Bilimlerin başına fizikçi Naci İnci atandı! Sultanahmet'teki 29 Ekim kutlamasında sanatçılara ne kadar ödendi? Yeni Türkiye'de işte devlet okulları bu halde: "Personel maaşını ödeyemedik, velilerden destek bekliyoruz" HKP'den Mehmet Ağar ve Tolga Ağar hakkında suç duyurusu!