Home
30 Ocak 2024 ( 29 izlenme )
Reklamlar

Konya'nın Kulu ilçesinde sabah saatlerinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya'nın Kulu ilçesinde sabah saatlerinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. İşte depremle ilgili detaylar:

Deprem, Konya Kulu merkezli olarak kaydedildi.

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.

Depremin derinliği 13.57 kilometre olarak belirlendi.

Ankara başta olmak üzere çevre illerde de sarsıntı hissedildi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini belirtti ve saha taramasının sürdüğünü açıkladı.

Kandilli Rasathanesi ise depremin Konya'nın Kulu ilçesinin Tavşancalı mahallesinde 2.4 kilometre derinlikte ve 5.1 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve şu ana kadar kötü haber alınmadığını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından AFAD ve ilgili kurumların saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ve olumsuz bir durumun şu ana kadar bildirilmediğini açıkladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'nun diplomasıyla ilgili sürpriz gelişme! AYM kararına dikkat çekildi Kur Korumalı Mevduat'ın faturası kabarıyor: Dolardaki 1 liralık artış 53 milyarlık yük getirdi! İYİ Partili isimden çok konuşulacak iddia! AKP, Saadet Partisi'ne operasyon planlıyor! Dolar neden tekrar yükselişe geçti?