Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinde KörfezBelediye Başkanı Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Şener Söğüt oldu. Körfez eski Belediye Başkanı AKP’li İsmail Baran dönemindeki harcamalar ise dudak uçuklattı.
Sözcü'nün haberine göre Baran, 2018 mayıs ayında ilçeye 207 bin 500 TL’ye kiraz biçiminde sokak lambaları aldı. Bölgedeki kiraz anıtı da yenilendi.İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Tükkan, AKP’li Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın 2018 yılı içerisinde temsili ağırlamaya 9 milyon 150 bin TL ödediğini açıkladı. Türkkan, belediye yetkililerine “Kocaeli’ne bağlı Körfez Belediyesi, 2018 yılında temsil ağırlama gideri olarak 9 milyon 150 bin TL harcama yapmış..! Ne yediniz, ne içtiniz, kime yedirdiniz, kime içirdiniz? Ayıptır, yazıktır, günahtır..! Nasıl geçti boğazınızdan? Hiç mi sıkılmadınız? Hiç mi utanmadınız?” diye sordu.
AKP’li İsmail Baran 2016 yılında ise Selçuklu motifli bank ve Selçuklu motifli çöp kovaları, dekoratif çiçek bordürleri, piknik masaları ve oyuncak köpek balığı almış, bunlara da 2 milyon 648 bin tl ödemişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/korfezbelediyesiisiklikirazicinservetharcamish8057.html
Nagehan Alçı ile Fatih Altaylı kavgası büyüyor! Alçı'dan bomba sözler83 izlenme
İstanbul Havalimanı yol geçen hanı: Katar, İran ve Rus uçakları geliyor!187 izlenme
Skandal İddia! Kırmızı Bülten'le ranan Işid'li Tahliye Edildi, Ankara’da Yaşıyor45 izlenme
Ortak özellikleri keskin ‘U’ dönüşü39 izlenme
'Milletvekili maaşı' alamayan Savcı Sayan ekonomiden şikâyet etti: "Ekonomik darbe yapıyorlar"44 izlenme
1 Mayıs’ın acı öyküsü! Dar ağacında dört fidan…36 izlenme
Erdoğan: 1919 Türkiye Cumhuriyeti'nin başlangıç tarihi değil387 izlenme
Atatürk’e hakaret eden şahıs tutuklandı46 izlenme