Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinde KörfezBelediye Başkanı Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Şener Söğüt oldu. Körfez eski Belediye Başkanı AKP’li İsmail Baran dönemindeki harcamalar ise dudak uçuklattı.
Sözcü'nün haberine göre Baran, 2018 mayıs ayında ilçeye 207 bin 500 TL’ye kiraz biçiminde sokak lambaları aldı. Bölgedeki kiraz anıtı da yenilendi.İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Tükkan, AKP’li Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın 2018 yılı içerisinde temsili ağırlamaya 9 milyon 150 bin TL ödediğini açıkladı. Türkkan, belediye yetkililerine “Kocaeli’ne bağlı Körfez Belediyesi, 2018 yılında temsil ağırlama gideri olarak 9 milyon 150 bin TL harcama yapmış..! Ne yediniz, ne içtiniz, kime yedirdiniz, kime içirdiniz? Ayıptır, yazıktır, günahtır..! Nasıl geçti boğazınızdan? Hiç mi sıkılmadınız? Hiç mi utanmadınız?” diye sordu.
AKP’li İsmail Baran 2016 yılında ise Selçuklu motifli bank ve Selçuklu motifli çöp kovaları, dekoratif çiçek bordürleri, piknik masaları ve oyuncak köpek balığı almış, bunlara da 2 milyon 648 bin tl ödemişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/korfezbelediyesiisiklikirazicinservetharcamish8057.html
Düzceliler depreme böyle yakalandı: Sarsıntı anı kamerada!95 izlenme
Temmuz zammı ile birlikte hangi ücretler ne kadar artacak? İsa Karakaş tek tek hesapladı36 izlenme
RTÜK durmuyor... Ceza üstüne ceza!59 izlenme
Atatürk’ün çıkardığı yasayı deldiler! 200 bin lira ödeyen yabancı gemilere denizlerimiz açıldı!41 izlenme
İYİ Parti'den istifa edip CHP'ye katıldılar!20 izlenme
CHP’li belediyenin çay bardağı ve kaşıklarını bile haciz ettiler!100 izlenme
Vergi kaçakçısına zincirleme hırsız zırhı!47 izlenme
Erdoğan'a tepki: O ülke büyükelçimizi çağırdı!117 izlenme
Yeni karara bankalar itiraz etti! Bankalar KKM kararını eleştirdi, TCMB ‘düzenleme gerekli’ dedi
Esenyurt'ta bunu da gördük! Kayyum 'seçilmiş başkan' gibi eşantiyon dağıtıyor!
Ekonomist Daron Acemoğlu: "Türkiye kötünün kötüsünü yaşıyor"
‘Türkiye Suudi Arabistan’dan 20 milyar dolar istedi’ iddiası!