İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen İBB soruşturmasının UYAP sistemine yüklenen ek klasörlerinde, iddianame ve fezlekede yer almayan bir “gizli tanık” daha ortaya çıktı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında birbirinden ilginç suçlamalarda bulunan gizli tanık ‘Dağ’, ifadesinde özetle şu iddiaları ileri sürdü:
‘YARDIM TANINMAK İÇİN’
“İBB Başkanı sıfatıyla Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine ‘Alevi kesimin sempatisini kazanmak için’ yatırım yaptı; Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı sıfatıyla da CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEM Partili belediyelere yaptığı yardımlarla, Cumhurbaşkanı olabilmek amacıyla, Anadolu’da tanınır olmak için propaganda faaliyetleri yürüttü.” Gizli tanık Dağ, ifadesinde, İBB’nin 240 belediyeye ‘araç yardımı’ adı altında araç gönderildiğini belirtiyor.
Sözcü
Turhan Çömez ortaya çıkarttı: Erdoğan gelecek diye ucuz ekmek büfesini kaldırdılar!67 izlenme
AKP, fişleme ve 'troll'lükte 'etik kurul'un arkasına sığındı! Muhalifleri hedef gösterdiler!101 izlenme
Ziraat Bankası yöneyim kurulu üyelerine fazladan 3.1 milyon lira ödedi!47 izlenme
Erdoğan'ın kuzeni Ayasofya'daki namazı fırsata çevirdi, çekiliş kampanyası başlattı!111 izlenme
Özgür Özel yeni parti planını açıkladı16 izlenme
Belediye Başkanı gözaltına alınan Kuşadası'nda basın açıklamasına itfaiye engel oldu34 izlenme
Halka IBAN dağıtan hükümet paraya sıkıştı, parseller satışa çıktı!84 izlenme
Milli Eğitim değil tarikat yuvası!404 izlenme
Başakşehir’de Murat Kurum’a protesto! Kanal İstanbul sorusunu yanıtlamadı: "Ben şu anda kendi evimde kalamıyorum"
AKP seçmeni kadından AKP'lilere kurşun gibi sözler! 'Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış, dinle devlet işlerini ayırmakta. Demek ki bu kadar tehlikeliymiş'
Isparta Valisi görevden alındı
Bakan Koca açıkladı: 34.343 yeni vaka tespit edildi, 68.815 kişi sağlığına kavuşurken, 132 kişi hayatını kaybetti!