Yeniçağ gazetesinden Fatih Ergin’in haberine göre; AKP’de yerel seçimlerin ardından başlayan parti içi kriz, Türkiye’yi de etkisi altına alan korona salgınına rağmen derinleşerek sürüyor.
Erdoğan’ın başlattığı ve tartışmalara neden olan bağış kampanyasının kamuoyundan istenilen karşılığı bulmamasının AKP’de moral bozukluğuna neden olduğu belirtildi.
Parti içerisinde, bağış kampanyasına halktan destek gelmemesinin AKP oylarındaki erimenin bir göstergesi olduğu yorumu yapılırken, MYK’da yer alan bir ismin ise “Yaptığımız her hamle bizi daha da aşağı çekiyor. Neredeyse trollerden başka bizi savunan kalmadı.” dediği iddiası, AKP kulislerinde bomba etkisi yarattı.
Söz konusu ifadeyi kullanan ismin kim olduğu kulislere yansımazken, edinilen bilgilere göre parti yönetiminin bağış kampanyasını AKP iktidarı için bir güven oylaması olarak gördüğü öne sürüldü.
https://abcgazetesi.com/koronavirusakpyiderindensarstitrollerdenbaskabizisavunankalmadi96730
Okullardaki 'Filistin yürüyüşü' çağrısını açıkladı: Bilal Erdoğan için talimat verilmiş19 izlenme
10 yıl sonra bir ilk! Hayfa limanına yanaşan Türk savaş gemisi İsrail'de gündem oldu88 izlenme
Erk Acarer Sedat Peker'le AKP'li Metin Külünk'ün konuştuğu telefonun kime ait olduğunu açıkladı179 izlenme
Kayyum yönetime karşı TELE1'de toplu istifa kararı: "Biz susmayacağız, kalemimizi satmayacağız ve kırmayacağız"17 izlenme
Gökova koyları yanıyor! Tatil siteleri boşaltıldı, karayolu kapatıldı!119 izlenme
Dış basının gözünden İstanbul seçimi: Erdoğan’a ağır darbe82 izlenme
Bakan Nebati; " Bankacılık Sektörümüz Gayet İyi"26 izlenme
AKP'den, CHP'li belediyelerin eğitime ve öğrencilere verdiği desteğe engelleme!34 izlenme
Müteahhit Atatürk Havalimanı’na sözleşme imzalanmadan girmiş!
İBB’ye teftiş için dayanak yapılan davanın ayrıntıları: Dosyada gizlilik kararı varken bilgiler basına sızdırıldı!
Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları
Silivri’ye atılan Ümit Özdağ, kararlı duruşundan taviz vermiyor