Koronavirüs tedavisi tamamlanan hasta eve döndükten 1 saat sonra öldü. Cenazenin defnedilmesi için çağrılan belediye ekipleri de gelmezken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ailenin tamamının korona virüs'e yakalandığını ve cenazenin saatlerce evde beklediğini söyledi.
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yaşayan Bektaş Kaya Covid19 teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Bugün saat 10.00’da tedavisinin tamamladığı söylenerek evine gönderildi. Kaya, evine geldikten 1 saat sonra hayatını kaybetti. Kaya’nın cenazesi sabahtan akşama kadar evde bekletildi.
Kaya’nın durumunu açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin cenazeyi almak için araç dahi göndermediğini ifade ederek, “Pandemi dönemini iyi yönettiğini söyleyenler bir cenazeyi gömmekten aciz. Bu Türkiye’nin gerçeğidir. Türkiye’nin birçok yerinde bu şekilde cenazeler bekliyor. İnsan utanç duyuyor. Ailenin tamamı Korona olmuş durumda. Aradan 7 saat geçmesine rağmen cenaze bekliyor” diye konuştu.
Ağbaba'nın açıklamasından sonra saat 19.00'dan sonra ekiplerin gelerek cenazeyi evden aldıkları bildirildi.
https://abcgazetesi.com/koronavirustedavisitamamlananhastaevedondukten1saatsonraoldu358842
İBB'den İstanbullulara doğalgaz müjdesi!447 izlenme
İstanbul'un 9 ilçesinde okullar tatil edildi70 izlenme
Cemal Enginyurt, kendisine trolleriyle hakaret ettirdiğini iddia ettiği Melih Gökçek'e ağzına geleni söyledi!40 izlenme
Pandeminin Değiştirdiği Para Politikası Hisse Senetlerini Vurdu!30 izlenme
Trump'ın yalanı bakanı panikletti17 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 6.436 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.387.101'e, can kaybı 23.997’ye yükseldi!92 izlenme
25 yıllık özlem bitti ! Ankara Metrosu hoparlörlerinden gelen ses herkesi duygulandırdı !1701 izlenme
CHP İstanbul adayı İmamoğlu tek tek anlattı: İstanbul’u kazanacağız, tarih yazacağız!204 izlenme
Bahçeli'yi kara kara düşündüren anket
Deniz Yavuzyılmaz: "Yerel seçim sürecinde İBB, yasa dışı olarak 42 aracı Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasına tahsis etti. Bunun adı buz gibi soygundur"
Kamu bankaları reklamı ‘yandaş’a veriyor!
9 başkan tutuklu, iddianame yazılmadı ama AVM bitiyor