Sanayinin alt sektörleri (2015=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2018 yılı Kasım ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre %1,1, imalat sanayi sektörü endeksi %7,1 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %1,8 azaldı.
Sanayinin alt sektörleri (2015=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2018 yılı Kasım ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki aya göre %3,7 ve imalat sanayi sektörü endeksi %0,1 azalırken elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi aynı kaldı.
Erdoğan'ın iddiası: Ağaç kesmedik!103 izlenme
TÜSİAD'ın adliyedeki görüntüsü AKP'yi böldü mü?15 izlenme
AKP'li Veysel Demirci'ye ihale üstüne ihale17 izlenme
İBB 137 Milyon TL'ye 2432 tane yeni araç kiraladı!127 izlenme
Onuruna verilen yemekte, Özdemir’le tokalaştı, menüde şarap da vardı641 izlenme
İstanbul'da kiralar aldı başını gitti! İşte fiyatların en çok arttığı 3 ilçe31 izlenme
AKP'li belediyelerde Veyis Ateş ve Süleyman Özışık 'temizliği'! İki isime ilişkin paylaşımları siliyorlar!89 izlenme
Depremzede için gönderilen jeneratörleri saklayıp özel villada kullandığı iddia edildi: Tunceli Özel İdare Genel Sekreteri Yıldırım açığa alındı50 izlenme