2026'nın ilk verileri ortaya çıktı. Besici ahırda 1 kilogram et için 410 lira harcarken karşılığını alamıyor. Vatandaşlar ise kilosu Bin lirayı aşan etle karşılaşıyor.

Tarım Dünyasının raporuna göre bir kuzunun karkas maliyeti 410 lirayı geçse de besici hayvanını satacak müşteri bulamıyor. Sadece et değil yumurta da aynı süreçten geçiyor.

Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım yaşanan krizle ilgili şunları söyledi:
" Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı her fırsatta Türkiye Avrupa'da birinci diye övünüyor. Bu birinciliğin üreticiye bir faydası yok. Üretici canlı olarak veya et olarak hayvanını satamıyor. İhracatın önü açılmazsa Türkiye'nin dışa bağımlılığı daha çok artacaktır."
Sözcü
Hileli referandumu protesto edenler, Fenerbahçe taraftarıyla karşılaşınca bakın neler oldu1487 izlenme
Sağlık çalışanlarına tehdit iddiasında tutuklama!43 izlenme
Dünyanın en yoksul ülkelerinden Kongo’da su ve elektrik iki ay ücretsiz!116 izlenme
İmamoğlu'na kumpas kuran AKP yöneticisinin derin bağlantıları!239 izlenme
Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelmişti, Yalıkavak Marina'da yeni gelişme61 izlenme
9 Kasım'da 'fesli şarlatan'ı ziyaret etmişti. Diyanet İşleri Başkanı’ndan ‘Mısıroğlu ziyareti’ açıklaması189 izlenme
Nagehan Alçı ve Fatih Altaylı birbirine girdi!70 izlenme
MHP: AKP’deki bölünme hazırlığı çok büyük272 izlenme