DHA'nın haberine göre; Olay dün akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Ulucanlar Mahallesi'nde gerçekleşti. Kuran kursunda öğrenciler, ismi öğrenilmeyen eğitmen tarafından tokat atılıp darbedildi. Bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla çektiği ve sosyal medyada paylaşılan olay anına ilişkin görüntüler tepki çekti.
EĞİTMEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Görüntülerde temizlik yaptıkları görülen 5 çocuğun karşısına geçen eğitmenin önce hakaret edip, ardından tokat attığı görüldü. Bu sırada görüntü çekildiğini fark eden eğitmenin 'Kimdir o' diyerek çekim yapanın peşine düşmesi de kayıtlarda yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntüler üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Merkez Bankası dış borç rakamlarını güncelledi: 1 yılda kişi başı 1960 dolar borç ödeyeceğiz!
Şahan Gökbakar çıldırdı! Özgür Özel'e saldırı sonrası adalete isyan etti
Milyarlarca lira zarar açıklayan TOGG, yeni modeller için Çinli şirketle işbirliği yapacak
Sığınmacı diye 8 yıldır ülkemizde yaşıyor ama üst düzey terörist çıktı
Sümer Holding'de büyük zarar!
Erdoğan'ın kaleme aldığı kitabı 'mizah' reyonuna koydular!
Hastalara zorunlu Said Nursi propagandası!
AKP’li yöneticiler üç kez tarih vermişti! Şehir Hastanesi yılan hikâyesine döndü
Aile saltanatıyla gündeme oturan Wushu Federasyonu: "Siyonizm bize saldırıyor"
Meral Akşener ‘tanımıyorum’ dediği Ayhan Bora Kaplan şüphelisiyle beraber!
Cemal Enginyurt, 'yangınlar bilerek çıkarılıyor' dedi, iktidara ateş püskürdü
Esnaftan Erdoğan'a sert tepki: “Cumhurbaşkanı dahil olmak üzere bize bu şartları mahkum eden kim varsa hakkımı helal etmiyorum!”
545 bin konutun parası Merkez Bankası’nın zararı ile gitti
Diyarbakır’da şeyhin ‘randevulu’ muska sırası: Aylık kazancı dudak uçuklattı!