Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından gözaltına alınan Ayvatoğlu, avukatı marifetiyle verdiği ilk ifadesinde; kullandığı maddenin uyuşturucu olmadığını, pudra şekeri olduğunu, arkadaş ortamında müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuş gibi eğlendiklerini, görüntülerinin de o esnada haberi olmadan çekildiğini iddia etmişti.
Gözaltı süresi dolan Kürşat Ayvatoğlu, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
ARKADAŞLARI ‘UYUŞTURUCU’ DEDİ
Ayvatoğlu'nun sosyal medyaya düşen görüntülerinde yanında bulunan diğer şahıslar, emniyet ekiplerinin çalışması sonucu gece saatlerinde Kastamonu ve İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlar ile gözaltına alındı.
Ayvatoğlu'nun ifadesinde, kullandığı maddenin uyuşturucu olmadığını, pudra şekeri olduğunu söylemesine rağmen o esnada yanında bulunan diğer şahıslar gerçeği anlattı.
Ayvatoğlu'nu yalanlayan arkadaşları, araç içerisinde kullanılan maddenin uyuşturucu madde olduğunu, kendilerine de uyuşturucu madde temin ettiğini itiraf etti. Bunun üzerine Kürşat Ayvatoğlu “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak”, “uyuşturucu madde temin etmek” suçlarından savcılık talimatıyla emniyet ekiplerince tekrar gözaltına aldı. (İHA)
Asgari ücret için AKP kulislerinde konuşulan son rakam sızdı74 izlenme
Kendini birden yere atıp yuvarlanan AKP'li Meclis üyesi İbrahim Efe için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten "Oscar" paylaşımı40 izlenme
Zengin ile yoksul arasındaki uçurum derinleşiyor: Lüks otomobil satışları 3 kattan fazla büyüdü! "Aynı ülkedeyiz ama dünyalarımız farklı!"29 izlenme
Sıla bebek davası: Annenin akli dengesi yerinde çıktı, beraat istedi36 izlenme
Atatürk düşmanı AKP'li trol Furkan Bölükbaşı'nın X hesabı Erhan Afyoncu'nun 'talebi' üzerine kapatılmış37 izlenme
KKM’ye hücum48 izlenme
İşte yoksulluğun fotoğrafı: Çöpte ikinci el kavgası!53 izlenme
"Ağaçları Bakanlık kestiriyor!"109 izlenme