Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud’a dün yargılandığı davada motokurye Yunus Emre Göçer’i öldürmekten 2 yıl 6 hapis cezası verildi. Ceza, 27 bin 300 liralık para cezasına çevrildi. İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer şikayetini geri çektiği için katılmadı. Ölen Yunus Emre Göçer’in babası Metin Göçer’in avukatı ise duruşmaya “şikayetçi” sıfatıyla katıldı.
Baba Göçer’in avukatı Tuğba Aydın tele1.com.tr’den Fırat Yeşilçınar’a yaptığı açıklamada cezanın az olduğunu söyleyerek itiraz edeceklerini söyledi. Aydın şu ifadeleri kullandı: “Bir ay önce babanın vekaletini aldım. Baba da suçtan zarar gören olduğu için dosyaya müdahil olduk. Dün karar çıktı. Karara itiraz edeceğiz. 7 günlük bir süremiz var. Ceza düşük çıktı. Bu şekilde kurtulamaz. Araç Büyükelçilik adına kayıtlı. Sanık avukatıyla görüşme içerisindeyim. Tüm hukuki hakkımızı kullanacağız.”
Tele1
Son anketin sonuçları belli oldu! İşte 'Bu pazar seçim olsa' zafer kazanacak parti22 izlenme
Diyanet’e 5 bin personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu80 izlenme
Mehmet Şimşek sinyali vermişti: Vergi sistemine sil baştan düzenleme!39 izlenme
Kızılay şube başkanından itiraf gibi yolsuzluk açıklaması! "Bu ve benzeri tatsız olayların yaşanması yönetimimizi üzmüştür"228 izlenme
Beyazıt mitingine katılan vatandaşlar, hep birlikte diplomalarını gösterdi!33 izlenme
Milli Mücadele kahramanı Mustafa Necati'nin ailesinden Nuri Pakdil tepkisi: "Çocuklarıma vasiyetimdir"148 izlenme
HTŞ, Beşar Esad'ın babası Hafız Esad'ın mezarını ateşe vererek yaktı56 izlenme
Atatürk’ün fotoğrafına çirkin saldırı!103 izlenme
Aydın Efeler poligonda çıkan yangın ormana sıçradı!
Sendika başkanıyla tartışan Milli Eğitim Müdürü hakkında 'Erdoğan'a hakaretten' soruşturma!
PKK 29 yıl önce babasını öldürmüştü: Oğlu CHP'den belediye başkanı oldu!
Tarikat yurdundaki istismar skandalında iğrenç gelişme: Süleymancılar olayı kapatmak için ailelerle pazarlık yapmış!