Anasayfa1
23 Haziran 2026 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Levent Koç AKP'ye geçti, Melih Gökçek nasıl çark edeceğini şaşırdı


Haymana Belediye Başkanı Levent Koç'un CHP'den istifa ederek AKP'ye geçmesinin ardından daha önce dile getirdiği "400 milyon liraya ikna edildi" sözleri boşa düşen Melih Gökçek, bu defa başka bir savunma yaptı.


CHP'den istifa eden Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, AKP'ye katıldı; Koç'a parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

Koç'un AKP'ye geçişinin ardından, eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek'in daha önceki açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Haymana Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediye arasında yaşanan pankart krizinin ardından Levent Koç ile ABB Başkanı Mansur Yavaş arasında görüşmeler yapıldığını öne sürdü.

'400 MİLYON TL ALDI'

Gökçek, "Mansur, Haymana Belediyesi'ne bu hafta içinde 400 milyon veriyor. Mansur'a anlayacağı dilden hitap etti; Mansur'dan parayı aldı" ifadelerini kullandı.

Gökçek, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Levent Koç, Mansur‘dan aldığı para karşılığı Mansur‘a destek vermeyi kabul etti. Benden söylemesi, tam sırası, sıkıştırın Mansur‘u alın parayı."

HIZLI ÇARK ETTİ

Levent Koç'un AKP'ye geçişi sonrası Gökçek, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Gökçek açıklamasında, "Haymana Belediye Başkanı Levent Koç CHP'den AKP'ye geçti. Dün attığım tweetle Mansur'un gayretini boşa çıkarttık. Bu daha başlangıç, daha neler olacak neler" ifadelerini kullandı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Reuters asgari ücretin yükseltilmesini yorumladı! "Erdoğan enflasyonu körüklemenin yeni bir yolunu daha buldu" İmamoğlu'ndan Soylu'nun yardımcısına çok sert tepki! "O liyakatsiz şahsiyet bakan yardımcılığı yapsın. Ahlaksızlığa adım atmasın" ABD'li dev banka JP Morgan'dan enflasyon için korkutan tahmin! "Enflasyonun yüzde 55’e yükselmesini bekliyoruz. Erdoğan'da hiçbir pişmanlık işareti yok" İki güvenlikçi için 800 kişi başvurunca Vali devletin söylemediği her şeyi söyledi!