
Şenal Sarıhan
‘HEP KORUNDULAR'
“Bunlardan 9'u halen yurtdışında kaçak. Almanya, DGMidam cezası gibi gerekçelerle iade etmedi. Ceza alanlardan 22 kişinin tutuklu olması lazım. Ancak onlarla ilgili başvurularımıza cevap verilmiyor. Milletvekili iken de cevap alamadım. İçeride kaç kişinin olduğu muamma. Bunlar hep korundu. Şevket Kazan bunları içeride iken ziyaret etti, sonra Adalet Bakanı oldu. Katliama karışanların insanlığa karşı işlenen suç işlediğini söylüyoruz. Bu durumda zamanaşımı uygulanmayacak.”
İKİ HÜKÜMLÜYE AF GELDİ
2 Temmuz 1993 yılında Madımak Oteli'nin yakılması davasında 35 sanıktan 33'üne ceza verildi. Hükümlülerden Ahmet Turan Kılıç 3 yıl önce, Hayrettin Gül de bu hafta sağlık gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından affedildi.
Sözcü
Öğretmen atamaları ve kadın cinayetlerine ilişkin önergeler reddedildi32 izlenme
Ordu'da vahşet! Çocuklarının gözü önünde taksiyle ezip, ardından tekmelediği eşi ambulansta öldü52 izlenme
Erdoğan TUSAŞ baskını sürerken görüntü servis edenlere öfkeli29 izlenme
Kaçak sigara ve silahla yakalanan AKP’li isim yeniden serbest bırakıldı: Her şey başkanın bilgisi dahilinde!49 izlenme
Victor Osimhen, "alaycı" bir TikTok videosu nedeniyle kulübü Napoli'ye dava açabilir36 izlenme
Muhalif belediyelere AKP'den bir engel daha!67 izlenme
Gurbetçilerin maskesini yine gurbetçi düşürdü: "Bunları asgari ücretle sadece iki saat çalışarak alabiliyorsunuz"38 izlenme
AKP'li belediyenin ihaleleri Meclis üyesine gitmiş: Babasının şirketine müdür oldu ihaleleri aldı25 izlenme