Mahmut Tanal, Ankara mitinginde bir hastaya ulaşmaya çalışan sağlık personelini sırtına aldı

24 izlenme 14 Eylül 2025
Reklamlar

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara mitinginde bir hastaya ulaşmaya çalışan sağlık personelini sırtına aldı.



CHP'nin Ankara'da düzenlediği ‘Vesayet değil, siyaset’, ‘Darbeye ve kayyıma hayır’ mitinginde rahatsızlanan bir yurttaş için sağlık personeli çağırıldı. Polis barikatları nedeniyle hastaya yetişemeyen sağlık personelinin imdadına CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal yetişti.

CHP'li Tanal sağlık personelini polis barikatları geçirebilmek için sırtına aldı. O anlar TELE 1 kamerasına yansıdı.

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

FIFA Başkanı Infantino, futbolda Mavi Kart uygulamasına karşı olduklarını söyledi Gözaltına alınıp serbest bırakılan işçilere iki kez sokağa çıkma cezası kesildi! CHP İstanbul’da başkanlık yarışı sonuçlandı Dünyanın en büyük makasıyla açıldı, 47 kişiye mezar oldu: Serbest kaldılar