Maltepe Üniversitesi’nin resmi internet sitesinde unvanı “Rektör Danışmanı” olarak geçen Tayyip Tuna’nın “Öğrenci İlişkileri”nden sorumlu danışman olduğu görülüyor. Okulun zaten bir “Öğrenci İşleri” birimi bulunurken Tayyip Tuna’nın nasıl bir “Danışmanlık” verdiği ise meçhul.

AKP Çekmeköy İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı olarak ilçe yöneticiliği yapan Tayyip Tuna’yı kendisine “Danışman” yapan Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar da AKP’ye yakın tavırları ile biliniyor.

REKTÖR DEĞİL PARTİ MİLİTANI!
Polemik Haber'de yer alan habere göre; Rektör Karasar, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın sosyal medyada başlattığı “Yeşil nokta” kampanyası sonrasında Twitter hesabının yanına yeşil nokta emojisini ilk yerleştiren rektör olmuştu.
Ayrıca Prof.Dr. Şahin Karasar Türkiye ile Hollanda arasında kriz yaşanmasına neden olan AKP’nin yurt dışı “Evet” kampanyası çalışmaları esnasında yaşanan skandallardan sonra Hollanda ile gerçekleştirilen tüm öğrenci değişimini durdurduğunu açıklamıştı.
CUMHUR İTTİFAKI DÖNEMİNDE KARDEŞLERE “ALLAH YÜRÜ YA KULUM!” DEDİ
Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar’ın kardeşi Prof.Dr. Hasan Ali Karasar da Kapadokya Üniversitesi’nde rektör olarak görev yapmakta.
Kardeş Prof. Dr. Hasan Ali Karasar akademik camiadaki “En önemli milliyetçi akademisyenlerden” biri olarak nitelendirilirken ayrıca 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) İstanbul milletvekili adayı olmuştu.

YENİ REKTÖR DE AK PARTİ’DEN!
İsmini vermek istemeyen Maltepe Üniversitesi’nde çalışan bir haber kaynağımızın verdiği bilgiye göre Temmuz ayında rektörlük görevi sona erecek olan Şahin Karasar’ın yerine yeni rektör olarak halen Maltepe üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Edibe Sözen gelecek. Sözen, 2006 ila 2009 yılları arasında AKP Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak aktif siyasi hayata katıldı. AKP’den, 2007 Genel Seçimlerinde 23. Dönem İstanbul milletvekili seçildi. Yine 20062017 yılları arasında AKP MKYK’sında siyasi çalışmalarına devam etti. Son olarak 2014 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Maltepe Belediye Başkan adayı olmuş ancak CHP’li Ali Kılıç’ın karşısında 10 puan farkla geri kalarak seçilemedi.

ÜÇ İSİM DE SİVASLI
Şahin Karasar da, Edibe Sözen de, Tayyip Tuna da Sivaslı ve koyu AKP'li olmaları ile biliniyorlar.
Financial Times’tan Erdoğan yorumu: Etrafını dalkavuklar sarmaladı39 izlenme
1,3 milyon yolcu hedefli Zafer Havalimanı'nı 22 bin kişi kullandı!38 izlenme
İmamoğlu’nun afişini söken 2 kadından biri kameraya yakalanınca küfür etti!38 izlenme
Bu da oldu! Ucuza yemek için İngiltere'den İstanbul'a geldiler, 1600 TL ceplerinde kaldı22 izlenme
Lisede skandal kurallar tepki çekti: Valilik soruşturma başlattı8 izlenme
DİSK-AR: Asgari ücrette “son 45 yılın en yüksek artışı” iddiası yalan!35 izlenme
İstanbul'da neler değişti? "Nereden nereye" dedirten görüntüler!86 izlenme
Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den jakuzi iddialarına yanıt49 izlenme
İnce'den Erdoğan'a: "Atı alan Üsküdar’ı geçti” Sayın Erdoğan!
Vergide sıra engelliye geldi: Engellilerin ÖTV’siz araç alma hakkı kaldırılacak
İstanbul’un en değerli semtlerinden Yeşilyurt’ta imar oyunu!
Erdoğan'ın eski danışmanı 'unutmuş olamazsınız' diyerek o operasyonu anlattı