"Adil bir seçim değildi. Bundan sonra kimse yok 'Mazot fiyatları arttı', yok 'Ziraat öldü, şu öldü' diye edebiyat yapmasın. Herkes neyi yaşaması gerekiyorsa onu yaşayacak. Emekliye acımıyorum, ben kendim de emekliyim. Halk ekmek kuyruğuna girenlere de acımıyorum. Devlet onaylı sadaka toplayan insanlar var. Devletin yapması gerekenleri Kemal Kılıçdaroğlu taahhütte bulundu. Yapacaktı ama insanlar fırsat vermediler. Söyleyecek bir şey yok. Dağ fare doğurmadı. Yazıklar olsun diyorum bu insanlara. Şurada en fazla davul zurna çalan, halay çekip oynayan yerli insanlarımız değil, inanın en fazla sevinen Afganlar, Suriyeliler... Yakında burada biz mülteci konumuna düşeriz, onlar hakiki vatandaş olur. Ben gençlere üzülüyorum. 64 yaşındayım, bir 5 sene daha bunların eziyetine katlanırım ama gençler nasıl katlanacak onu bilmiyorum."
Odatv.com
Dün oy kullanan yoksul seçmen sayısı belli oldu: TÜİK yeni yoksulluk sınırı verilerini açıkladı
Rize’deki sel felaketinden acı haber: Can kaybı 7’ye çıktı
Ampul kafalı Nihat Doğan'a en güzel cevap Cüneyt Arkın'dan 'Kuva-i Milliyeciyim, Atatürk'ün askeriyim !'
Seçim dönemi Kılıçdaroğlu'nu eleştirmişlerdi: AKP'li Başkan Yardımcısı, yere serdiği seccadenin üstüne basarak baret sağlamlık testi yaptı
Meksikalı bir maden işçisi 14 gün karanlıkta direndi, 300 metre derinden sağ çıktı
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: 30.438 yeni vaka tespit edildi, 31.413 kişi sağlığına kavuşurken, 236 kişi hayatını kaybetti!
Skandal açıklama! Erdoğan: Tacizleri vesaireleri zina kapsamında değerlendirmemiz lazım!
İthal cenneti olduk!
Saray’ın danışman ordusu yine gizlendi!
Halk oy hırsızlarına ders verdi: Oy torbası alkışlarla taşındı
Teröristler Ankara’ya nasıl geldi?
SGK’yı yurt dışı sahte emeklilikler batırıyor! 25 milyar TL zarar ettirdiler!
102 yıl önce o söz bir ulusun kaderini değiştirdi: Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Çalışmayı düşünen EYT'liler dikkat: EYT ile emekli olacaklara mahkemeden şok karar!