Marmaray'daki güvenlik görevlileri çocukları saçından çekerek trenden çıkarmaya çalıştı, vatandaşlar tepki gösterdi!

61 izlenme 08 Ocak 2021
Reklamlar
İstanbul'da Marmaray'a kaç bindikleri iddiası üzerine, güvenlik görevlisi göçmen çocukları saçlarından çekerek trenden çıkarmak istedi. Vatandaşlar tepki gösterdi.

İstanbul’da Marmaray hattının Üsküdar istasyonunda, bir güvenlik görevlisinin göçmen çocuklara yaptığı muamelenin görüntüleri ortaya çıktı.

Hakan Tosun’un sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, güvenlik görevlisinin, Marmaray’a kaçak bindiği ve şikâyet olduğu gerekçesiyle göçmen çocukların saçlarından tutarak çıkarmak istediği görünüyor. Bu esnada trende bulunan vatandaşlar ise duruma tepki gösteriyor.

Güvenlik görevlisi, o anları görüntüleyen Hakan Tosun’un da üzerine yürüyerek çekim yapmamasını söylüyor. Güvenlik görevlisinin Tosun’un, gazeteci olduğunu belirtmesine rağmen “Çekemezsin, gel dışarı” dediği görülüyor.

Çocukların ise, "Geçen gün de Sirkeci'de bunu yaptınız, dövdünüz bizi" dedikleri duyuluyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakanlıklar, valilikler, belediyeler... Menzil'in en ballı müşterisi: Devlet Ankara'da 3 kuşaktır lokanta işleten esnafın sonu: "Bu sene bırakıyoruz, her sene kötüye gidiyor, borçlanmak istemiyorum. 3 kuşaktır devam ediyorduk" Türkiye'den AB ülkelerine sığınma başvurularında rekor artış TRT rezaleti! Cumhur İttifakı’nı 9 saat ekranda tutan TRT Millet İttifakı’na 7 dakika ayırdı