Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl başkanlığında toplandı.
Gündeme geçilmeden önce söz alan AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan’daki Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde hayata geçirilen turizm yatırımlarını anlattı.
Karaman’ın Meclis kürsüsünden yaptığı ve özel bir otelin özelliklerine yer verdiği konuşma, tanıtım ve reklam niteliği taşıdığı gerekçesiyle eleştirildi.
Karaman, konuşmasında söz konusu tesisin modern odaları, lüks villaları ve doğa manzarasıyla öne çıktığını ifade ederek, İl Özel İdaresi tarafından 13, özel sektör tarafından ise 47 bungalovun hizmete alındığını söyledi.
Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Binali Yıldırım ve ilgili bakanlara teşekkür eden Karaman, tesislerin “kalite, konfor ve prestiji bir araya getirdiğini” belirterek aileler için güvenli ve huzurlu bir tatil imkanı sunduğunu dile getirdi.
Sözcü
Emeklilerden “türkülü” protesto! “Saraydaki tok yatar, emekliler aç yatar”
'İmkânın olsa neyi değiştirirsin' sorusuna vatandaş 'Erdoğan' dedi! 'Atatürk'ü, cumhuriyeti kötüleyenler girdiyse içimize bilin ki ülke dağılmak üzere'
Bu haber can sıkacak: Kredi kartı faizleri yükseltildi
İşte facianın yaşandığı madenin Murat Kurum onaylı ÇED raporu!
Almanya 30 bin işçi alacak: İlk sırada Türkiye var
Devlet koruması altındaki çocuklar 40 gün sürecek tarikat kampına gönderildi! Hiçbir denetim yapılmıyor
Dolar ve Euro’da art arda hamleler geldi! Dolar/TL ne kadar oldu?
'Yılın ilk çeyreğinde % 4,5 büyüdük' diyen Damat Bakana cevabı vatandaşlar veriyor!
Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada açıkladı: Dananın kuyruğu 4 Ocak’ta kopar
Ette zam yolu açıldı