İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan İstanbul Medya AŞ Genel Müdürü Pınar Türker, cezaevinden kızına mesaj gönderdi.
İstanbul Medya AŞ Genel Müdürü Pınar Türker, İBB'ye yönelik 'mali suçlar ve ‘Kent Uzlaşısı’ operasyonları kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Türker, bugün liseden mezun olan kızı Nehir’e Düzce Cezaevinden seslendi.
Türker, annesine gönderdiği mektup ile kızı Nehir'in liseden mezun olmasına ilişkin şunları söyledi:
“Bugün, ilk göz ağrım canım kızım Nehirim liseden mezun oluyor. Evladı okula başlayan her anne ve babanın hayali yıllarca verilen emeklerin taçlandırıldığı diploma töreninde evladının yanında olmaktır. Bugün benim kızım diploma alıyor ama 3 aydır devam eden, nedenini de henüz öğrenemediğimiz, tutukluluğum nedeniyle yanında olamayacağım. Kızıma sarılıp, koklayıp, mutluluk gözyaşı döküp bir hatıra fotoğrafı çektiremeyeceğim.
Canım kızım, bu güzel gününde yanında olamadığım için kalbim buruk olsa da ülkemizin geleceğinin, cehaletle mücadelenin ve bilinçli aydın bir toplumun en önemli mihenk taşlarından birinin kız çocuklarının eğitim almasından geçtiğini bilen bir kadın ve annen olarak seninle gurur duyuyorum, biraz olsun teselli buluyorum.
Kuzum, seni tebrik ediyor, tüm kalbimle seviyor ve kucaklıyorum. Allah senin ve tüm arkadaşlarının yolunu açık etsin, ayağınıza taş değmesin.”

halktv.com.tr
Kaynak:ANKA
ODTÜ'lü öğrenciden polise orantısız cevap !586 izlenme
Kriz vatandaşa böyle yansıdı: İndirim kovala, makarnaya yüklen!153 izlenme
Mezuniyet töreninde Hipokrat Yemini değiştirildi24 izlenme
AOÇ'nin talan sürecini adım adım anlattılar!74 izlenme
Kadınlar Günü’nde de kadına şiddet bitmiyor!365 izlenme
'Sedat Peker, on binlerce aileye Ramazan kolisi hazırladı'73 izlenme
İşte ‘camide bira içtiler’ yalanının perde arkası73 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Benim sustuğum gün millet konuşamaz hale gelir, Ben konuşacağım ve bu milleti ayağa kaldıracağım!"15 izlenme
Çok tartışılmıştı! Erdoğan'ın diplomasına AİHM'den inceleme...
Bakan Özer’den ataması yapılmayan öğretmene skandal sözler! 'Mühendisler de atanamıyor ama sizin kadar ağlamıyor'
Oğuzhan Uğur'dan kendisini hedef gösteren Melih Gökçek'e yanıt
16 yaşındaki kız çocuğuna taciz! Olan biteni not kağıdına ayrıntılarıyla tek tek yazmış