İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında “uyuşturucu kullandırma” ve “cinsel ilişki karşılığı menfaat sağlama” suçlamalarıyla tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un yakın arkadaş grubu da mercek altına alındı. Ersoy’un doğum gününde çekilen fotoğrafla ilgili iktidar medyasında “Susurluk gibi” yorumlar çıkması üzerine eski başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhamı Yıldırım, açıklama yaptı.
Ersoy’un doğum gününde çekilen fotoğrafla ilgili iktidar medyasında “Susurluk gibi” yorumlar çıkması üzerine, eski başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi Mehmet Akif’in iddia edilen yönlerini hiç görmedim, böyle bir tanıklığım olmadı. Ancak böyle bir fotoğraftan “Susurluk gibi” sonucu çıkartmak art niyetlidir. Siyasi bir amaçla bunu yaptıklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Sosyal medya hesabında daha önce Ersoy ile paylaşımları bulunan Yıldırım’ın Ersoy’un tutuklanmasının sonra birlikte oldukları fotoğrafları sildiği ortaya çıktı. Mehmet Akif Ersoy’la fotoğrafı bulunan birçok ismin de bunları sosyal medya hesaplarından sildikleri belirlendi.
Sözcü
Türkiye, Sosyal Adalet Endeksi’nde 41 ülke arasında 40. sırada!189 izlenme
Tanju Özcan CHP'den cumhurbaşkanı adayını açıkladı: "İkisi de seçimi kazanır. Ekrem Bey süreci yönetmeyi biliyor bakın İstanbul’daki 3 seçime"34 izlenme
Merkez bankası altını Londra’dan getirip sattı37 izlenme
Kırmızı ete büyük zam yolda!176 izlenme
Ünal Karaman'dan Berat Albayrak sorusuna dikkat çeken yanıt: "Berat Albayrak bir gün yanıma oturursa…"40 izlenme
'Yok' dedikleri kriz Türkiye'ye neler neler gösterdi!43 izlenme
Ahmet Hakan cinsel içerikli video beğenince yer altına çekildi, yorumlar birbiri ardına patladı!76 izlenme
Musluk suyunu 'zemzem' diye sattılar!119 izlenme
Narin’in babası Arif Güran ile ağabeyi Baran Güran hakkında yeni karar
CHP'li belediyeden üniversite öğrencilerine 1000 TL ulaşım desteği
AKP Özel Kalemi Resul Yeniyurt’un tutanaklara müdahale ettiği görüntüler ortaya çıktı! CHP İstanbul Arnavutköy'de itiraz etti
Putin’in 700 milyon dolarlık mega yatı Türkiye’ye kaçıyor iddiası!