Anasayfa1
30 Aralık 2020 ( 102 izlenme )
Reklamlar

RTÜK'ün Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine verdiği ceza belli oldu


RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversitelerle ilgili söylediği skandal sözlere, RTÜK tarafından yalnızca yüzde 1 idari para cezası verildiğini açıkladı.


Twitter hesabından paylaşım yapan Taşçı, RTÜK'ün Akit TV'ye yüzde 1 idari para cezası verdiğini, bu cezanın da 27 bin liraya tekabül ettiğini söyledi.

Taşçı'nın paylaşımı şöyle:

"Akademisyen Ebubekir Sofuoğlu’nun üniversiteler için “fuhuş evleri” sözlerinden dolayı yaptığım başvuru üzerine RTÜK, Akit TV’ye yalnızca yüzde 1 idari para cezası verdi! Yani bu sözlerin bedeli 27 bin lira! Göstermelik ve yetersiz bu cezaya ben ve Sn @okonuralp karşıoy kullandık."

CHP RTÜK Üyesi Okan Konuralp de Twitter hesabından Taşçı'nın paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Hadsiz ve ahlaksız değerlendirmelerin en ağır şekilde cezalandırılması kamu vicdanı açısından da bir zorunlulukken, alınan göstermelik kararı başta üniversitelilerimiz, onların saygıdeğer ebeveynleri ve akademisyenlerimiz olmak üzere tüm kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz."

https://www.gercekgundem.com/medya/240618/rtukunebubekirsofuoglununskandalsozlerineverdigicezabellioldu

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk düşmanı imam pahalılık kendisine dokununca ev kirasına isyan etti İktidar yanlısı CNN Türk'ten Saray'ı kızdıracak doğalgaz haberi! 'Doğalgaz faturası oduna yöneltti' Motorine büyük zam geldi! Flaş! Maraş katliamı anmasına yasak!