Fransız Dassault tarafından geliştirilen 'Falcon 6X' jetini 47 milyon dolara satın aldığı gündeme gelen Cengiz Holding'in patronu Mehmet Cengiz, iddiaları yalanladı.
Odatv'ye açıklamada bulunan Cengiz, 7 yıl önce söz konusu şirkete uçak almak için başvuru yaptığını söyledi. Uçağını satın aldığını belirten Cengiz, ancak testlerde başarısız olduğu için iade ettiğini ifade etti. Cengiz, "Eğer bugün böyle bir uçağım varsa, böyle bir sipariş verdimse, bunu ispatlayana bu uçağı hibe etmeye hazırım. Birileri benimle uğraşıyor, lütfen doğru haberler yapın" ifadelerini kullandı.
Cengiz Holding’in patronu Mehmet Cengiz’in uçak aldığı iddia edilmişti. İddiaya göre, Fransız Dassault şirketi, iş jeti projesi olan 6X’i dünyaya tanıtmış, ardından da bu uçağın ilk siparişini Türkiye’den Mehmet Cengiz vermişti.
https://abcgazetesi.com/mehmetcengiz47milyondolarlikjetiyalanladiispatlayanaucagihibeederim370999
İki büyük parti, koalisyon protokolünde anlaştı: Almanya Türk, Afgan ve Suriyelilere tüm kapıları kapattı15 izlenme
Belediyenin milyonluk ihalesi AKP’li başkanın yeğenlerine gitti!32 izlenme
Mehmet Özhaseki, bakanlıktan istifa etti15 izlenme
BÜ'de Sosyal Bilimlerin başına fizikçi Naci İnci atandı!89 izlenme
Minibüste gizlice kadınların fotoğrafını çeken İranlı böyle yakalandı! Telefonunda çok sayıda kadın görüntüsü olduğu tespit edildi23 izlenme
Ekrem İmamoğlu Ekim'de serbest mi bırakılacak? CHP Milletvekili Tahsin Ocaklı'dan çarpıcı açıklama15 izlenme
ABD'de baş ağrısıyla hastaneye giden kadın uyuduğuna bin pişman oldu! Son 30 yılını unuttu23 izlenme
Marketin bulunduğu bina alışveriş için gelen adamın üzerine çöktü!21 izlenme
Öz baba 14 yaşındaki kızına tecavüz etti!
İstanbul'da geçim sıkıntısı çeken bir yurttaş daha intihar etti...
DP'li Aksoy yabancı seçmen listesini paylaştı: "AKP demografik mühendislik yaparak irademize müdahale ediyor"
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyenler dönemedi, Atatürk’e saygı duymayan teğmen TSK’ya geri döndü