TİP MYK, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayınladı.
Açıklamada, “Kendi çıkarlarını ülkemizin kurtuluşundan daha fazla önemseyen, önümüzdeki seçimleri pazarlık ve şantajla siyasi rant elde etmek için kullanan, şimdiye kadar beslendikleri halk iradesini Saray karşısında zayıflatan tüm girişim ve niyetler çökmeye mahkumdur” denildi.
TİP MYK tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:
“ÜLKEMİZ BU SALTANATTAN BİR AN ÖNCE KURTULMALIDIR”
“Türkiye, tarihinin en önemli seçimine yaklaşıyor. Şimdiye kadar halka karşı işledikleri tüm suçların üzerinin örtülmesi, buna yeni suçların eklenmesi ve baskıcı yağma politikalarının sürdürülmesi için bu seçimler Saray iktidarının beka sorununa dönüşmüştür.
Türkiye, Saray’ın bekası ile ülkemizin geleceği arasında bir yol ayrımına gelmiştir. Türkiye İşçi Partisi her zamanki sözünü söylemeye devam etmektedir: Ülkemiz bu saltanattan bir an önce kurtulmalıdır. Bu kurtuluşun biricik öznesi ise halkın kendisidir.
Kendi çıkarlarını ülkemizin kurtuluşundan daha fazla önemseyen, önümüzdeki seçimleri pazarlık ve şantajla siyasi rant elde etmek için kullanan, şimdiye kadar beslendikleri halk iradesini Saray karşısında zayıflatan tüm girişim ve niyetler çökmeye mahkumdur.”
“HALKIMIZ, TEK VE ORTAK BİR ADAYLA ÇIKMAYI BAŞARACAK”
Saray iktidarını yenmek, saltanat sevdalılarını çöreklendikleri mevkilerden indirmek, şimdiye kadar işlenen suçların hesabını sormak ve güzel bir geleceği el birliğiyle inşa etmek; bütün bu tarihsel ve zorlu görevler bir kez daha halkımıza düşmüştür. Halkımız Saray karşısındaki iradesini ve kararlılığını koruyacak, AKPMHP ittifakının karşısına ilkelerde uzlaşmış olarak, tek ve ortak bir adayla çıkmayı başaracak, böylelikle 20 yıllık karanlığa son verecektir.
Kimler, hangi hesapları güderse gütsün. Partimiz, ülkemizin kurtuluşu için üzerine düşen hiçbir sorumluluktan kaçmayacak, bu sorumluluğun tüm muhalefet aktörleri içinde güçlenmesi için çabasını esirgemeyecektir. Türkiye İşçi Partisi, halkın iradesine güvenmeye ve halkın çıkarlarını temsil etmeye devam edecektir.” (ANKA)
Sözcü
MHP'den AKP'ye geçen belediye borçlarını açıkladı: "623 milyon TL borç var"20 izlenme
Elazığ'da meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem anı kameraya yansıdı57 izlenme
Sudan’da kiralanan araziler ne olacak?575 izlenme
Erdoğan'ın canını sıkacak anket: İki ayrı senaryo aynı şok sonuç18 izlenme
Köpeğe tüfekle ateş ederek öldürdü.15 izlenme
Emekliye bayram hayal oldu: Ne sevindi ne sevindirdi28 izlenme
Soylu, Erzurum'daki taşlı saldırıya destek çıktı!30 izlenme
Arjantin'de 7.4 ve 7.1 büyüklüğünde iki büyük deprem! Acil tahliye kararı verildi44 izlenme
Yasak dinlemeyen AKP'li başkan seçime 6 gün kala konser verdirdi. Konserin faturası CHP'li başkana kaldı!
Bankacılardan 19 Mart yorumu: "Merkez Bankası’nın bu kadar rezerv biriktirmesine gerek var mı?"
Köylüyü sevindiren hizmet imar oyunu ve kâr hırsı çıktı!
Kayyum, belediye personelini AKP’li başkanı korumakla görevlendirmiş!