Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun ‘rektörlük' görevine atanmasıyla başlayan protesto, ev baskınları, gözaltı ve tutuklamalardan sonra bir dönem sona erdi.

Rektör Melih Bulu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince görevinden alındı. Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti ancak paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

İSTİFA HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI
Melih Bulu, daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği “Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim” yazdığı postuna göndermeye bulunarak “Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır” dedi. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da Erdoğan’ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı.

Şu an Bulu’nun sosyal medya hesaplarını kapattığı ve tıklandığında, “Üzgünüz, böyle bir sayfa bulunamamaktadır” yazdığı görüldü.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/melihbulugorevdenalindiginainanamadi6540425/
6 şehirde yangınlar devam ediyor41 izlenme
Sosyal medya paylaşımı ‘Erdoğan’a suikast girişimi’ sayıldı!44 izlenme
Bakan Işıkhan: Asgari ücrette henüz rakam belli değil, bu hafta içi açıklayacağız32 izlenme
Suriyeli şahıs 'Ülkelerine dönsünler' diyen Türklere çok ağır küfür etti!59 izlenme
Suvarlı beldesindeki halk yeniden sandık başına gitti!255 izlenme
Memur Kayıkçı ışık hızıyla armatör oldu23 izlenme
Kantinde zamlar yüzde 100’ü buldu34 izlenme
Tayyar'ın ardından Küçük! "Büyük bir isim daha var" deyip operasyon sinyali verdi19 izlenme
İsrail’den 12 bin kişinin sığındığı hastaneyi bombalama tehdidi! Filistin’den acil çağrı
Yenilenen KPSS'de de 'çalıntı' soru skandalı!
Atatürk tişörtü ile meclise girmek yasak, sarıklı tarikatçıların sınır karakoluna girmesi serbest !
Ankara'daki terör saldırısını da oraya bağladılar | Pelikan ekibinden Soylu övgüsü: "İnşallah onun ekipleri dağıtılmamıştır!"