Kapatılan Refah Partisi’nden iki kez milletvekili seçilen ve 28 Şubat’ta sona eren Refahyol Hükümeti’nde Devlet Bakanlığı görevini yürüten Gürcan Dağdaş, kendisi hakkında hakaret davası açan Melih Gökçek ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
MAL VARLIĞI İNCELENECEK
Dağdaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, hakaret davasının görüldüğü duruşmada Melih Gökçek’in mal varlığının incelenmesiyle ilgili talepte bulunduğunu belirtti.
Mahkemenin Dağdaş’ın talebini kabul ettiği öğrenilirken Gökçek’in mal varlığının incelenmesi için tapu ve bankalara yazı yazılmasına ayrıca mal beyanlarının da incelenmesine karar verildi.

Dağdaş sosyal medyadaki açıklamasında, “İ. Melih Gökçek’in şahsıma açmış olduğu hakaret davasının ilk duruşması yapıldı. İ. Melih duruşmaya katılmadı!
Hakim talebim üzerine; İ. Melih’in mal varlığının araştırılması için tapuya ve bankalara yazı yazılmasına ve mal beyanlarının incelenmesine karar verdi!
TARZAN ZORDA!!!” ifadelerini kullandı.
Benzin ve motorine zam geliyor173 izlenme
Suriyeli terörü! Sitenin havuzuna girmelerine izin vermeyen site sakinlerine saldırıp darp ettiler!68 izlenme
Barbaros Şansal hakkında Erdoğan'a hakaretten dava112 izlenme
Yenidoğan çetesi duruşmasında üçüncü gün: Katledilen bebeklerin gölgesinde aşk itirafı!59 izlenme
İmamoğlu Financial Times’a konuştu: "Erdoğan’ın partisi AKP çok büyük yenilgi alacak"39 izlenme
Evdeki hesap çarşıya uymadı! Faizde hayal kırıklığı71 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 7.897 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.524.786’ya, can kaybı da 26.685’e yükseldi!55 izlenme
KKTC'de asgari ücrete ara zam geldi, Türkiye'yi ikiye katladı30 izlenme
Sinan Ateş davasında ikinci gün
MHP'li vekil Naci Şanlıtürk “Elimizde gücümüz olsa vallahi gider İsrail'e müdahale ederiz. Vallahi ederiz. Ama gücümüz yok” demişti
Aytunç Erkin ortaya çıkardı: Kadrolaşma bir doçenti intihara sürükledi!
Dolar zirve tazeledi, işte kurdaki durum