Sakarya’nın Geyve ilçesinde, pompalı tüfeklerle video çekerek sosyal medyada paylaşan 20 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 9 pompalı tüfek, 3 tabanca, 3 kurusıkı tabanca ve uyuşturucu ele geçirdi.
Geyve’nin Çeltikler Mahallesi’nde yaşayan bir grup, sosyal medyada ellerinde silahlarla video çekerek, paylaştı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri video üzerine harekete geçerek, 20 kişiyi tespit edip, operasyon başlattı. Kimlikleri sosyal medyadan tespit edilen 20 kişinin evlerini tek tek arayan polis ekipleri 9 pompalı tüfek, 3 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.
Operasyonda, videoda yer alan 20 kişi ekipler tarafından gözaltına alındı.
Şüphelilerden 8’inin 18 yaşın altında olduğu belirtildi.
Harf Devrimi üzerinden Cumhuriyet'i hedef alan AKP'li Mahir Ünal'a tokat gibi cevap!
Öcalan’ın Meclis’te konuşma ihtimali: Bahçeli’nin çağrısı gerçeğe dönebilir mi?
Özlem Vural Gürzel Saray ziyaretini anlattı, hayranlığını anlattıkça sosyal medya ayağa kalktı: "Ya bu kadar yalakalık olmaz yani. Bu kadar olmaz"
Butlanın görevden aldığı il başkanından rest: "Bizim için onur madalyasıdır"
Narin Güran'ın babası katilin kim olduğunu açıkladı
Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR'dan Öcalan itirafı
İnşaat tıkandı, ruhsat başvurusu azaldı!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'telef' sözüne sert yanıt: "Daha ne yapacaksın?"
Türk ordusunun, Kurtuluş Savaşı esnasında işgalci Yunan birliklerine karşı başlattığı Büyük Taarruz'un 96. yıl dönümü!
Muhtarların masası icra tebligatlarıyla dolu! İşçi, memur, emekli, esnaf, pandemide iyice borca battı...