En fazla üyeye sahip memur konfederasyonu olduğu için yetkili konfederasyon sıfatıyla toplusözleşme masasında tüm memurları temsilen imza yetkisini elinde bulunduran MemurSen, Zafer Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, 30 Ağustos zaferinin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ismine yer vermedi.
Oysa haftaya da adını veren 30 Ağustos’taki zafer, bizzat Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafından yönetilen Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kazanılmıştı. MemurSen, “Zafer Haftamız Kutlu Olsun” başlığıyla internet sitesinde mesaj yayımladı.
Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre; mesajda, “Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin en önemli doruk noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Milli belleğimize ‘Zaferler Ayı’ olarak kazınan ağustos; Mohaç Zaferi, Belgrad’ın ve Kıbrıs’ın fethi ve Malazgirt Meydan Muharebesi ile Büyük Taarruz gibi büyük fütuhatları içinde barındırmaktadır. Bu ayda kazanılan 30 Ağustos zaferi ise milletimizin yeniden dirilişidir. Şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımıza göz dikenlere verilmiş onurlu bir cevaptır” denildi.
https://odatv4.com/memurlaradaataturkuunutturdular28082027.html
Atatürk düşmanı imam pahalılık kendisine dokununca ev kirasına isyan etti66 izlenme
ANAR’ın sahibi ve genel müdürü Dr. İbrahim Uslu: Beka sorunu yok ekonomik kriz var109 izlenme
Dilan Polat’ın ‘kıyma fiyatı’ şaşkınlığı: "Engin her şey çok değişmiş"38 izlenme
Vali'den korkutan uyarı! "Vakalar patladı"93 izlenme
Özel'den AKP'ye "pankart" yanıtı: "İstanbul aynı anda en çok metro inşaatının olduğu il oldu. Biz rekorlar kitabına giriyoruz. Siz yalanda, iftirada rekor kırıyorsunuz!"26 izlenme
Edirne’de Atatürk’e hakaretten 1 gözaltı!162 izlenme
Mimarlar Odası HSK'ya başvuracak: Hakim Esat Toklu meslekten çıkarılsın61 izlenme
Depremzedeler için çalışmayan kepçeler Atatürk Havalimanı için çalıştı48 izlenme