Menzil Köyü için yapılan terminalin ihale ilanı gündeme geldi. İhale tutanağında yer alan ifadeler dikkat çekti. İşte detaylar;
Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ne bağlı Menzil Köyü…
1970’li yıllarda tanınmaya başlandı. Alkol bağımlıları, alışkanlıklarından kurtulmak için Menzil’e gidiyor “Şeyh” dedikleri Muhammed Raşit Erol’un okuyupüflemesinden ve onun verdiği çorbayı içmelerinden sonra bu alışkanlıklarından kurtuldukları söyleniyordu.
Erol'un vefatından sonra yerini Fevzeddin Erol aldı. Erol'un özellikle Sağlık Bakanlığı bürokrasisi ve halelerinde etkili olduğu da belirtiliyordu. Menzil Tarikatı, Türkiye’de başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere birçok devlet kurumuna en yoğun olarak AKP döneminde girdi.
GazeteciYazar Soner Yalçın, Recep Akdağ’ın Sağlık Bakanlığı koltuğuna oturtulmasında Menzil tarikatının etkili olduğunu yazmıştı. Soner Yalçın 3 Ağustos 2016 tarihli yazısında “Sağlık Bakanlığında Menzil Cemaati örgütlenmesi var!” diyerek konuyu gündeme taşımıştı.
15 BİNDEN AŞAĞI DÜŞMÜYOR
Özel idarenin yatırımlarının önemli bir bölümü Menzil'e yapılıyor. Artık, Menzil'e o kadar gelengiden oluyor ki, devlet olanaklarıyla büyük bir terminal yapıldı. Cumayı cumartesine bağlayan geceden başlamak üzere Menzil'e hafta sonu gelenlerin sayısı hiçbir zaman 15 binden aşağı düşmüyor.
MENZİL KÖYÜ İÇİN YAPILAN TERMİNALİN İHALESİ
Menzil Köyü için yapılan terminalin ihale ilanı gündeme geldi. İhale tutanağında “Menzil köyüne ziyaret amacıyla gelen vatandaşların araçlardan indirmebindirme, bekleme yapmak üzere terminal binası inşa etme işi” ifadeleri dikkat çekti.
İşte o ihale tutanağı:


https://www.siyasetcafe.com/menzileterminalihalesitarikattandevlete44108h.htm
Adalet Bakanı'ndan Narin açıklaması: Tespit edilen birtakım kamera görüntüleri TÜBİTAK'ta19 izlenme
AKP’nin 1 oy farkla kazandığı ilçede 5 pusula kayıp!964 izlenme
Emekli aylıklarında büyük kayıp15 izlenme
Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktor paylaştı: "Yardımcı olduğun o genç büyüdü, doktor oldu"27 izlenme
KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sorgulama ekranı…43 izlenme
SADAT 'suikast' eğitimi veriyor!114 izlenme
Yok artık bu da oldu! Ankara Büyükşehir deposunda bakın ne bulundu!139 izlenme
Bilal Erdoğan'a 99 Milyon Dolarlık para transferi gerçek çıktı !938 izlenme
Dönemin TMSF yetkilisinden bomba iddia ve ifşalar! AKP iktidarının 7 kayyuma ödediği maaş dudak uçuklattı!
Okul müdürü Ensar Vakfı ve TÜRGEV için seferber oldu!
Sinan Ateş suikastı dosyasında yeni gelişme! 3 savcı değişti, ilk savcıya geri verildi
İmamoğlu torpil iddiasına net yanıt verdi: Yazışmayı gördüm değeri yok!