Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün “Bir Kitap Bir Umut” sloganıyla başlattığı kitap bağış kampanyasında Menzil’in de yer aldığı ortaya çıktı.
Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Ankara Sincan’da, Menzil Cemaati’ne bağlı Semerkand Yayınevi’ne asılan afişte, “Adalet Bakanlığı’nın düzenlediği “Bir Kitap Bir Umut” kampanyasını destekliyoruz. Nakdi desteklerinizi bekliyoruz. Nakit sizden kitap bizden” ifadeleri yer aldı.
Arı’nın ulaştığı yayınevinin yetkilisi “Liste verdiler ve 40 bin TL’lik 16 koli kitap gönderdik. Biz istedikleri kitapları gönderdik. Şimdi gönderdiğimiz kitaplar için para topluyoruz” ifadelerini kullandı.
Birgün’de yer alan haberde, Menzil kaynakları ise “Bu kampanya ile gardiyan sofiler (cemaat mensubu) mahkûmlara ulaşıp tövbe seansları yapıyor. Mahpuslar da Menzil’in ilgi alanında ve cemaat mensubu çok sayıda gardiyan var” dedi.
Gerçek Gündem
Adnan Oktar ve “kediciklere” dev operasyon! İşte Adnan Oktar hakkında suçlamalar…610 izlenme
14 bin liraya mahkum edilen emekliler iftarını aşevinde açtı: "Et yüzü görmüyoruz ki, nasıl alalım? Bir ay mecbur geleceğim buraya. Gelmezsem açlıktan gebereceğim"28 izlenme
Diyarbakır'da yüzde 284 kira zammını kabul etmeyen kiracı, ev sahibinin de aralarında olduğu 5 kişi tarafından eşi ve çocuklarının önünde darp edildi41 izlenme
Afrin'de Şehit sayısı 3'e çıktı!277 izlenme
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Can kaybı 4.515'e. vaka sayısı da 163.103'e yükseldi!59 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: "Yok öyle kanal manal... Kreş her şeyi yener"25 izlenme
İzmit TÜPRAŞ'taki patlama kameralara böyle yansıdı88 izlenme
Sedat Peker'in Saray'a uzanan rüşvet iddiaları Meclis'e taşındı: '12 milyon TL rüşvet istedi'60 izlenme