Sağlık Bakanlığı’nda örgütlenmeleriyle tartışma yaratan Menzil cemaatinin lideri “Gavsı” Abdulbaki ElHüseyni’nin, hastane odasında çekilen bir fotoğrafı gündeme oturdu.
Bir hastane odasında çay içerken görülen Menzil liderinin bulunduğu odanın şatafatlı görüntüsü şaşırttı. Tartışmalara neden olan hastane odasında varaklı süslemeler, lüks halı ve duvar kağıdının olması dikkat çekiyor.
Tarikat liderinin yattığı Emsey Hastanesi ise cemaatin Pendik’te yaptırdığı bir hastane olmasıyla biliniyor. Hüseyni’nin Temmuz ayında ziyaret ettiği hastanede şeyhe takkeli ve el pençe divan duran doktorların “Gavs’ım” şeklinde hitap ettikleri duyulmuştu.

Son dönemde AKP’ye yakın isimlerin şatafatlı hayatlarına yönelik sosyal medya paylaşımları ise tepki çekmişti. Sosyal medyada bu görüntü hepsinin üzerine çıktığı yorumları yapıldı.
Tartışmalara neden olan hastane odasında varaklı süslemeler, lüks halı ve duvar kağıdının olması dikkat çekiyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/menziltarikatiliderigavsinhastaneodasigundemoldu258726h.htm
AHBAP soruşturmasında 70 milyon TL'lik bağış trafiği: Sinema ve Karadağ iddiası16 izlenme
Esila Ayık'ın tutukluluğuna devam kararı! '135 sayfalık e-nabız raporu işe yaramadı'32 izlenme
Trabzon’da öğretmen kadınları hedef aldı! “Erkekler sokağa çıkamıyor”74 izlenme
Erkan Oğur 'Güllerin içinden geldi, güllerin içine gitti' diyerek Özkan Uğur'a veda etti80 izlenme
Gözaltına alınan Habertürk sunucusu ofiste yasaklı madde kullanıp videosunu Cem Yılmaz'a göndermiş!22 izlenme
31 barodan kayyumlara karşı ortak açıklama41 izlenme
Manisa’da polislerin durdurduğu çalıntı otomobilden 9 kaçak göçmen çıktı38 izlenme
Oklar Soylu’ya doğru gidiyor26 izlenme
AKP'li isimden depremde kızını kaybeden ünlü sanatçıya vicdansız sözler! Tepki yağıyor
Erdoğan danışmana doymuyor! Yeni bir atama daha yapıldı!
İmamoğlu: Yenikapı’da sergilenen araçların tümü iade edildi
Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ın eşi 'hükümetin itibarı için' istifa etmişti, işte yeni görevi!