Menzil tarikatının işadamı yapılanması Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) şube başkanı Halk Bankası bölge koordinatörünü konuk ettiği sırada “Bankalar piyasaların ihtiyacını karşılayamıyor” dedi, daha sonra dernekten haber merkezlerine “bu demeci kullanmayın” mesajı gönderildi.
AKP desteğiyle büyüyen Menzil tarikatının işadamı yapılanması olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nde bir şube başkanı (TÜMSİAD), Halk Bankası bölge koordinatörünü konuk ettiği sırada ‘Bankalar piyasaların ihtiyacını karşılayamıyor’ dedi. Daha sonra dernekten haber merkezlerine “Haberi kullanmamanızı rica ediyoruz” mesajı gönderildi.
Halk Bankası Adana bölge koordinatörü Vahdet Büyüker ve pazarlama müdürü Erhan Kıvrakdal, TÜMSİAD Adana şubesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında ev sahibi Yakup Kutluca, “Şu an bankalar, piyasaların ihtiyacını tam olarak karşılayamıyor. Önünü göremeyen yatırımcılar faizlerin yüksek olması nedeniyle yatırıma sıcak bakmıyor. Önümüzdeki dönem inşallah faizler düşer, yatırımlar da başlar, Türkiye’nin önü açılır, iş dünyası rahat bir nefes alır. Bilhassa şu dönemde devlet bankalarının verdikleri destekler önem arz etmektedir” dedi.
Ziyaret, TÜMSİAD tarafından haber merkezlerine “Bankalar, piyasaların ihtiyacını karşılayamıyor” başlığıyla servis edildi.
Kısa bir süre sonra aynı haber merkezlerine “Arkadaşlar az önce servis yaptığınız, Kutluca, Bankalar piyasaların ihtiyacını karşılayamıyor” başlıklı haberin geri çekerek kullanmamanızı önemler rica ederiz…” mesajı gönderildi.
https://gazetemanifesto.com/2018/menzilcipatronlaryakalandilutfenbuhaberikullanmayin224580/
"Maaşının 10 katı taksiti nasıl ödüyor?” İçişleri Bakanlığı yanıtlayacak!1149 izlenme
TZOB: "Peynir fiyatları et fiyatlarını geçti"39 izlenme
Gürkan Hacır: Yeni beste çalışmalarının başladığı bilgisi var373 izlenme
Kütahya Simav'da 5.4 büyüklüğünde deprem! İstanbul'dan da hissedildi20 izlenme
Kolin İnşaat, halkın merasına göz dikti! "Islah edilemez"51 izlenme
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gençlere seslendi 'Aramızda kalsın, kazanıyoruz'44 izlenme
Dört ihbar yapılmış Gediz elektrik kılını kıpırdatmamış!33 izlenme
Ekmek ve simide 6 ay içinde ikinci zam! Durmak yok zamlara devam39 izlenme
Putin: Türkiye'nin Avrupalılara gidecek doğalgaz fiyatının belirlenme merkezi olacağını duyurdu
İran-İsrail gerilimi sonrası altın ve dolarda son durum
İş Holding krizden çıkamıyor! Milyonların evine giren kuruyemiş devi için yeni karar
CHP'li Yavuzyılmaz paylaştı! "Erdoğan'ın ilk ve ‘doğru olan tek’ mal varlığı belgesi"