Akşener, eşi ile birlikte yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için oy kullanacağı Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesine geldi. Okul bahçesinde partililer tarafından karşılanan Akşener, “2132” numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı. Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan Akşener, kabine geçerek oyunu kullandı.
Seçimlerin İstanbul için hayırlı olmasını temenni eden Akşener, “Keşke 31 Mart’ta yapılan seçimler yenilenmeseydi ama madem yenilendi biz de gelip vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Sabahtan beri aldığımız bilgilere göre çok yüksek oranda katılım olacak.” diye konuştu. Bir gazetecinin “Seçim sonuçlarını nerede takip edeceksiniz?” sorusu üzerine Akşener, “İstanbul İl Başkanlığında takip edeceğim.” dedi.
AA
AKP’li belediyeden borç rekoru!34 izlenme
Minguzzi davasında 'pes dedirten' mektuplaşma! Delil olarak dosyaya girdi13 izlenme
İmamoğlu, Erdoğan dışındaki tüm liderlerden randevu istedi!62 izlenme
CHP’den 10 bin kişilik TRT protestosu528 izlenme
KYK ve özel yurtlarda kalan öğrencilere büyük kötülük: Borç ve cayma bedeli51 izlenme
Taksim terör saldırısında yeni gelişme: Teröristin Türkiye’ye geçmesini sağlayan iki kişi tutuklandı!34 izlenme
Trabzon ve Rize'de Sedat Peker alarmı: Hepsi gözaltına alındı55 izlenme
İngilizler TL’nin Sterlin karşısındaki kaybını tatil fırsatına çevirdi39 izlenme
Erdoğan'a Atatürk yanıtı: Biri not yazsın önüne koysun
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden yönetime tepki!
Menzil'de 'kardeş kavgası' kızıştı: "Tarikat kara para aklama aracına dönüşmüş"
Karadenizli vatandaştan 750 TL tepkisi: “Bileyim bu paraların hepsi Savunma Sanayi Fonu’na gidecek vermezsem şerefsizim. Güven kalmadı. Bu ülkede Kızılay çadır sattı”