AKP'li Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi İsmail Yerlikaya'nın 3 farklı mahalledeki işyerlerinde kaçak su kullandığı ortaya çıktı.
Bunun üzerine Mersin Su Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) ekipleri, meclis üyesine 3 ayrı tutanakla toplam 236 bin TL kaçak su cezası kesti.
Sözcü'de yer alan habere göre, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde AKP Grup Başkanvekilliği görevini de yürüten İsmail Yerlikaya'nın adı bu kez kaç su kullanımıyla gündeme geldi.
MESKİ ekipleri, Yerlikaya'nın 3 işyerinde kaçak su kullanıldığına dair tutanak tuttu ve ceza kesti.
İsmail Yerlikaya'ya kaçak su cezası kesilmesine neden olan işyerlerinden birisi Akbelen Mahallesindeki Granmer adlı işyeri.
MESKİ tutanaklarına göre işyerinde artezyen kuyusu açıldı ve o kuyudan çıkan su, herhangi bir abonelik olmadan usulsüz şekilde kullanıldı.
Kaçak su kullanımına konu olan diğer iki işyeri yeri ise Mevlana Mahallesindeki Yerlikaya İnşaat ile Şevket Sümer Mahallesi Okan Merzeci Bulvarındaki Yerlikaya İnşaat.
MESKİ tutanaklarına göre bu 2 işyerinde de artezyen kuyusundan, abone olmadan, usulsüz su kullanımı tespit edildi.
MESKİ ekipleri 3 işyerindeki kaçak su kullanımından dolayı AKP'li meclis üyesine toplam 236 bin lira para cezası kesti.

SGK'nın finansman açığı AKP döneminde 301 milyar TL'ye çıktı!171 izlenme
Suriyeli tecavüzcüye tepki gösteren 67 kişi gözaltına alındı45 izlenme
Kanal İstanbul’a ‘sıfır’ merayı imara açtılar!76 izlenme
İmamoğlu yeni projesini duyurdu: "İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız"26 izlenme
O bilirkişi heyeti yine ortaya çıktı: Deprem suçu kolon kesene değil 'yıkılacak' diye uyaran mühendise kaldı!19 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 2.604 yeni vaka tespit edilirken, 15 kişi hayatını kaybetti, 18.573 kişi sağlığına kavuştu!33 izlenme
1,3 milyon yolcu hedefli Zafer Havalimanı'nı 22 bin kişi kullandı!51 izlenme
Reuters, 6 Şubat depremlerinin birinci yılını yazdı: "Hükümete büyük öfke"35 izlenme
Kız kardeşini korumaya çalışırken öldürülmüştü: Hakan Çakır cinayetinin kan donduran görüntüleri ortaya çıktı!
Rusya’dan bombaladığı kente “Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz” mesajı!
Hatay'da arama kurtarma çalışmaları işte böyle yürütülüyor: Kamera ışıkları kapatılınca ortaya çıktı
AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik susuzluğa çare buldu!