AKP'li Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi İsmail Yerlikaya'nın 3 farklı mahalledeki işyerlerinde kaçak su kullandığı ortaya çıktı.
Bunun üzerine Mersin Su Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) ekipleri, meclis üyesine 3 ayrı tutanakla toplam 236 bin TL kaçak su cezası kesti.
Sözcü'de yer alan habere göre, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde AKP Grup Başkanvekilliği görevini de yürüten İsmail Yerlikaya'nın adı bu kez kaç su kullanımıyla gündeme geldi.
MESKİ ekipleri, Yerlikaya'nın 3 işyerinde kaçak su kullanıldığına dair tutanak tuttu ve ceza kesti.
İsmail Yerlikaya'ya kaçak su cezası kesilmesine neden olan işyerlerinden birisi Akbelen Mahallesindeki Granmer adlı işyeri.
MESKİ tutanaklarına göre işyerinde artezyen kuyusu açıldı ve o kuyudan çıkan su, herhangi bir abonelik olmadan usulsüz şekilde kullanıldı.
Kaçak su kullanımına konu olan diğer iki işyeri yeri ise Mevlana Mahallesindeki Yerlikaya İnşaat ile Şevket Sümer Mahallesi Okan Merzeci Bulvarındaki Yerlikaya İnşaat.
MESKİ tutanaklarına göre bu 2 işyerinde de artezyen kuyusundan, abone olmadan, usulsüz su kullanımı tespit edildi.
MESKİ ekipleri 3 işyerindeki kaçak su kullanımından dolayı AKP'li meclis üyesine toplam 236 bin lira para cezası kesti.

Cihan Ekşioğlu hakkında taliye kararı: Cezaevinde kalmaya devam edecek9 izlenme
1 şirket 3 personel 17.2 milyon liralık harcama19 izlenme
Memleket Partisinin Sözcüsü İpek Özkal Sayan, kocasının Kolin İnşaat'ta çalıştığını canlı yayında itiraf etti!37 izlenme
Meclis çalışmalarına verilen ara 28 Şubat'a kadar uzatıldı.23 izlenme
CHP’li vekilden Albayrak’a tarım kredileri için sert eleştiri!91 izlenme
Bulgarlar okul alışverişini de Edirne’den yapıyor!34 izlenme
Memleket Partisi’nde toplu istifa28 izlenme
Rusya, Çernobil Nükleer Santralini vurdu!24 izlenme
51 kişiye mezar olan apartmanın AKP’li müteahhidi: "Depremi biz yapmadık, Allah’tan oldu"
Sedat Peker iki yıl önceki paylaşımını yeniden paylaştı: Kime hangi mesajı gönderdi?
Fatih Terim Hakan Ateş'i hedef aldı: "En iyi müdür diye Seçil'i tanıttılar"
Kadın hakim itirafçı oldu her şeyi anlattı! FETÖ’nün ‘mini etek’ ablası!