Tartışma, İsmail Saymaz'ın Twitter’dan, “Bizim İslamcılar Kutlu Doğum Haftası'nı Hicri Takvime, Mekke'nin Fethini Miladi Takvime göre kutluyor. Yılbaşına alternatif olsun diye Mekke'nin Fethi, 31 Aralık'a sabitlenmiş. Daha da komiği, Mekke'nin Fetih tarihi, Miladi Takvime göre 11 Ocak. Baştan sonra fıkra gibi” yazmasıyla başladı.
Saymaz’a yanıt veren Karakoca ise “İsmail başka işi bulamadın mı. Senin yıl başına laf eden mi var. Sen hangi dindensin. İslamcı mısın yoksa başka bir dindenmisin söylede bilelim. Sizin islamcılarınız diye bir din mi var” ifadelerini kullandı.
Saymaz ise bu sözlere, “Mustafa Karakoca, çalıştığın TCDD'de temmuzda 25 vatandaş, geçen ay Ankara'da üçü iş arkadaşın olmak üzere 8 vatandaş can verdi. Sen bir ‘sendikacı’ olarak ağzını açıp bu ihmal ve ölümlere dair iki laf ettin mi? Etmedin. Ama yılbaşına karşısın... Çünkü kendini ‘dindar’ sanıyorsun”diyerek karşılık verdi.
İşte o paylaşımlar:


https://odatv.com/isindenbasarisizolandinikamuflajyapiyor01011916.html
Adalar Belediyesi'nde Medine Pamuk Belediye Başkan Vekili seçildi13 izlenme
Ekonomistler enflasyon rakamlarını nasıl yorumladı? “TÜİK ENAG’ı aylık bazda geçti, IMF hazırlığı mı?”42 izlenme
Tarikatlara sahip çıkan Milli Eğitim Bakanı'na bir tepki de TÜSİAD'dan: 'Tarikatlara eğitim sisteminde yer olmaması gerekir'46 izlenme
İstanbul Ataşehir'de 3 Afgan, genç avukatı bıçakladı!55 izlenme
Levent Koç AKP'ye geçti, Melih Gökçek nasıl çark edeceğini şaşırdı15 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 yıllık faturasını çıkardılar: Enkaz276 izlenme
İstanbul Esenler’de her detayı korkunç tecavüz! 17 yaşında zihinsel engelli kıza yapılanları ifşa etti62 izlenme
AKP'li belediye çocuk parkını imara açtı! CHP ve İYİ Parti ret oyu verdi, AKP’nin oy çokluğu ile kabul edildi39 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri, ülkemizin adalet sistemini, suç çetelerinin kirli oyunlarına kurban etmek için uğraşıyor.
AKP'liler, Ordu'da canice öldürülen Ceren Özdemir adına konuşan CHP'li kadın Meclis üyesini konuşturmadı !
Süleyman Soylu’dan provokatif seçim açıklaması: "14 Mayıs 2023, Batı'nın siyasi darbe girişimidir"
O iddia doğru mu?