Gazeteci Metin Özkan, İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff restoranında Aralık 2021’de, Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para çaldığı görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü.
KRT'de yer alan habere göre Ufuk Enginler, çantasından 700 dolar çalan Gazeteci Metin Özkan’dan neden şikayetçi olmadığını, olay günü ve sonrasında neler yaşandığını ilk kez Yeniçağ’a anlattı.
İşte Enginler’in Yeniçağ’a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:
'SİYASİ TARAFINDAN ÇEKİNDİM'
Metin Özkan’dan şikayet olmadım. Biraz siyasi tarafından çekindim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olmasından. Allah’a havale ettim. Benim kendisiyle bir tanışıklığım yok. Tesadüfen ortak arkadaşlarımızın olduğu bir masadaydı. CNN’de bir yayına gelmiş galiba. Çıkışta ortak arkadaşlarımız olduğun için aynı masaya oturduk. Ben onu tanımıyorum yani.
'ÇALDIĞI 700 DOLARI GERİ GÖNDERDİ, ALMADIM'
Çantamdan 700 dolar çaldı, sonra geri vermek istedi. Birileri aracılığıyla parayı gönderdi ancak parayı almadım. Ben tamamen Allah’a havale ettim. Benden uzak Allah’a yakın olsun. Hiç ulaşmak istemedim kendisine, benim için büyük bir para değil zaten. O olaydan sonra kendisiyle hiç konuşmadım, görüşmedim.
'METİN ÖZKAN’IN YANINDAKİLERİNİ TANIMIYORUM'
Restoran sahibinin babasını tanıyorum, tesadüfen o akşam o da bizim masamızdaydı. O tanıyor Metin Özkan’ı. Görüntülerde de Metin Özkan’ın yanında bulunanları da tanımıyorum. O gece müzik çalan çocuklar vardı. Muhtemelen onlar. Doğrudan veya dolaylı herhangi bir tehdit almadım.
SGK seçim öncesi neyi saklıyor? O verilere ulaşılamıyor!153 izlenme
Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş takip edildiği gerekçesiyle karakola gitti29 izlenme
Türkler akın akın Almanya’ya gidiyor: Sığınma isteğinde büyük artış39 izlenme
Sağlık Bakanı Koca güncel tabloyu açıkladı: Toplam vaka sayısı 209.962'ye, can kaybı da 5.300'e yükseldi!66 izlenme
AKP'li vekil Adem Yıldırım'dan Arapça tabelaların kaldırılmasına tepki: "Arapça tabelaya ve Suriyeliye karşı çıkan zihniyetle, Diyanet’i eleştiren zihniyet ayn"33 izlenme
Basın İlan Kurumu'nun kestiği cezaların yüzde 88’i muhalif gazetelere!71 izlenme
İsrail'den Gazze'de yeni katliam hazırlığı! 'Geniş çaplı kara harekâtı'nı başlattılar29 izlenme
Faize 632 milyar gitti37 izlenme