Aydın'ın Kuşadası ilçesinde annesinin adına kayıtlı restoranı olan Cem Emre Akıncı, yiyecekiçecek sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteklerine başvuru yaptı, hayatının şokunu yaşadı.
Başvuru yaptıktan iki ay sonra annesinin bankadaki hesabına 4 lira 63 kuruş yatırılan Akıncı, “Allah'ım beni şaşırtmasın. Bu müthiş para benim ahlakımı bozmasın inşallah. Ben artık bu parayla kiramı, borcumu harcımı öder, sonra da Maldivler’e tatile giderim, kimse kusura bakmasın” dedi.

“İKİ AY BEKLEDİK”
Sözcü'nün haberine göre iki ay önce Esnaf Odası'ndan arandığını, ciro kaybı ödemesi için başvuru hakkının bulunduğunun hatırlatıldığını söyleyen Cem Emre Akıncı, “Esnaf Odası yetkilileri hakkımız olduğunu söyleyince, hemen işlemlere başladık. Bürokratik işlemleri tamamladıktan sonra yapılacak olan yardım onaylandı mı, ne kadar destek yapılacak diye her gün edevlet üzerinden kontrol ettik. İki ayı aşkın süreden sonra annemin hesabına 4 lira 63 kuruş ciro desteği yatırıldığına ilişkin makbuz iletildi. Hayallerimiz yıkıldı, şoke olduk” dedi.
“DEVLETİ NEDEN BU DURUMA DÜŞÜRÜYORSUNUZ, AYIPTIR”
Böyle bir durumda kendilerine “Hak etmediniz” yanıtının verilmesinin daha doğru olacağını söyleyen Akıncı tepkisini sosyal medyada yaptığı paylaşımla şöyle dile getirdi; “Onca yazışma, onca bürokratik işlemler verilen emeklerden sonra dalga geçer gibi bu desteğin verildiğini bildirmeleri çok ayıp. Size hak doğmuyor dense bu kadar kırılmaz, bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdık. Devleti neden bu duruma düşürüyorsunuz, ayıptır”
https://www.birgun.net/haber/cirokaybidesteginebasvuranesnafadevlettenbuyukdestek4lira63kurus343466
Tanju Özcan'ın tutukluluğuna devam kararı verildi35 izlenme
İBB davasına 2 aydan kısa bir süre kala: AKP'den duruşma öncesinde adliye çevresine dev afiş38 izlenme
Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu kapatıldı!866 izlenme
Suriye kökenli seçmenin de kafası karışık!448 izlenme
Öğrenciyi beton zemine oturtan vicdansız müdür tanıdık çıktı!1200 izlenme
İmamoğlu'nun 'TRT' çağrısı tartışılırken Erdoğan’ın 1999’da kendi davasına canlı yayın talebi ortaya çıktı!22 izlenme
Bartın'da delil karartma ihtimali: "Şüpheliler maden sahasına girmesin"50 izlenme
Mansur Yavaş: "Öğrencilerin iyi yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz"27 izlenme
"Suudi konsolos görevden alındı"
Aile Bakanının istismar şüphelisi iş insanını bakanlıkta ağırlamasıyla ilgili haberlere erişim engeli
Diyanet'in skandal hutbeleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu: "Ali Erbaş doğrudan sorumludur"
İran'ın misket silahı İsrail'in elini kolunu bağladı! Hava savunmaları delik deşik oldu