Aydın'ın Kuşadası ilçesinde annesinin adına kayıtlı restoranı olan Cem Emre Akıncı, yiyecekiçecek sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteklerine başvuru yaptı, hayatının şokunu yaşadı.
Başvuru yaptıktan iki ay sonra annesinin bankadaki hesabına 4 lira 63 kuruş yatırılan Akıncı, “Allah'ım beni şaşırtmasın. Bu müthiş para benim ahlakımı bozmasın inşallah. Ben artık bu parayla kiramı, borcumu harcımı öder, sonra da Maldivler’e tatile giderim, kimse kusura bakmasın” dedi.

“İKİ AY BEKLEDİK”
Sözcü'nün haberine göre iki ay önce Esnaf Odası'ndan arandığını, ciro kaybı ödemesi için başvuru hakkının bulunduğunun hatırlatıldığını söyleyen Cem Emre Akıncı, “Esnaf Odası yetkilileri hakkımız olduğunu söyleyince, hemen işlemlere başladık. Bürokratik işlemleri tamamladıktan sonra yapılacak olan yardım onaylandı mı, ne kadar destek yapılacak diye her gün edevlet üzerinden kontrol ettik. İki ayı aşkın süreden sonra annemin hesabına 4 lira 63 kuruş ciro desteği yatırıldığına ilişkin makbuz iletildi. Hayallerimiz yıkıldı, şoke olduk” dedi.
“DEVLETİ NEDEN BU DURUMA DÜŞÜRÜYORSUNUZ, AYIPTIR”
Böyle bir durumda kendilerine “Hak etmediniz” yanıtının verilmesinin daha doğru olacağını söyleyen Akıncı tepkisini sosyal medyada yaptığı paylaşımla şöyle dile getirdi; “Onca yazışma, onca bürokratik işlemler verilen emeklerden sonra dalga geçer gibi bu desteğin verildiğini bildirmeleri çok ayıp. Size hak doğmuyor dense bu kadar kırılmaz, bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdık. Devleti neden bu duruma düşürüyorsunuz, ayıptır”
https://www.birgun.net/haber/cirokaybidesteginebasvuranesnafadevlettenbuyukdestek4lira63kurus343466
Sedat Peker'den dikkat çeken 'Sinan Ateş' paylaşımı472 izlenme
12 kişilik temizlikçi kadrosuna 13 bin 785 kişi başvurdu!38 izlenme
Şoke eden sözler! ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına kayyum tayin ediliyor’117 izlenme
Son anket açıklandı: AKP'nin erimesi durdurulamıyor!50 izlenme
Kömürün hastalık maliyeti 54 milyar TL66 izlenme
Volkswagen'in ardından ikinci kötü haber: Otomotiv devi Türkiye'den vazgeçti30 izlenme
Fatih Yaşlı 'Pelikancıların' şikâyetiyle gözaltına alınmış! 'Haysiyetsizlik müsameresi devam ediyor'53 izlenme
AKP'ye yakın yazarın cemaat rahatsızlığı: 'Bazı cemaat liderleri kripto yapılanmaya devam ediyor, bazıları FETÖ'den kalan köşeleri kapıyor'30 izlenme
Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanan kadının sokak röportajında söyledikleri
CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı duyurdu: Vefat sayıları açıklanandan 2-3 kat fazla!
'AKP tabanının gözü körelmiş, narkozlanmış. Onlarla aynı galakside yaşamıyoruz !'
Cep telefonu arama ve mesaj ücretlerine zam! Yeni azami ücret tarifesi açıklandı