İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonların ilkinde gözaltına alındıktan sonra 23 Mart'ta tutuklanan İmamoğlu hakkında 2 bin 352 yıl hapis cezası istenirken 'İBB davası'nda ilk duruşma tarihi ise 9 Mart olarak belirlendi.
19 Mart'ta başlayan soruşturmalarda 122 tutuklu bulunurken 402 kişi ise 'şüpheli' sıfatıyla yer alıyor. İddianame 3 bin 900 sayfadan oluşuyor.

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) davası”nın ilk duruşmasına 2 aydan daha az bir süre kalmışken AKP'den dikkat çeken bir adım geldi.
Cumhuriyet'ten Batuhan Serim'in haberine göre, AKP İstanbul İl Teşkilatı, Çağlayan Adliyesi’nin hemen yanında bulunan alana dev bir afiş astı.

Afişte, İBB'ye yönelik soruşturmalara tepki olarak başlatılan eylemlerin sembolü haline gelen Saraçhane’deki İBB binasının görseli yer alıyor.
Üzerinde ise, “Borçlanmak ihanettir dediler. İBB’nin borcunu 350 milyar Türk lirasına çıkardılar” ve “Senin hayatından gidiyor” ifadeleri yazılmış durumda. Afişin üzerinde AKP logosu da bulunuyor.
Afişin 9 Mart’ta görülecek ilk duruşma öncesinde asılması dikkatlerden kaçmadı.
CHP milletvekilleri, Baybur'ta Çoruh Nehri'nin geçtiği köprüye 'İmamoğlu' pankartı astı33 izlenme
Akit yazarı Karahasanoğlu'ndan İmamoğlu'na 'cezaevi' tehdidi25 izlenme
İTÜ'deki misafir öğretim görevlileri sosyal medyada gündem oldu63 izlenme
AKP'li Şamil Tayyar'dan olay yaratacak Süleyman Soylu iddiası: "Partide herkese söylemiş"52 izlenme
Parsel parsel satış devam ediyor! Resmi Gazete’de ilana çıktı48 izlenme
Ali Babacan 128 milyar doların nereye gittiğini açıkladı: "Gizli saklı, damatla beraber..."75 izlenme
Ekonomi paketi TBMM'ye sunuldu: Erdoğan'a müteahhitlere destek yetkisi!72 izlenme
Devlet, Gazi Ferdi Çatal'dan tazminatı geri istedi!49 izlenme
‘Biz Bize Yeteriz’ dediler, ‘Biz Bize Yiyelim’e geldiler!
İmam kızından zehir zemberek sözler! 'AKP'ye iki kez oy verdim bir daha asla. Pişmanım, haram olsun. Bu batırmadan devretmez!'
Üç yıldan fazla süredir Türkiye'de yaşayan Suriyeli esnaf Türkçe soruları cevaplayamadı! "Türkçe bilmiyorsanız siz kime satış yapıyorsunuz?"
CHP'lilerden ilk istifa yorumu