Marmaray'ın Zeytinburnu istasyonunda ise bir adam karşısında oturan kadınları kayda aldı. Görüntülerde, Marmaray'da bulunan birçok yolcunun, kadınların videosunu çektiği iddia edilen kişiye saldırdığı görülüyor.
Odatv.com
Aydın'da üreticiler portakal ağaçlarını söküyor: "Biz milletin kamburu değil, efendisi de olmak istemiyoruz. Biz yaşamak istiyoruz"
Süleyman Soylu'dan İmamoğlu açıklaması "Soruşturmaya izin vermem"
Alkolde zam yağmuru başladı! Sigaraya beklenen artış miktarı belli oldu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüsü verilerini açıkladı: Can kaybı 5.225, vaka sayısı da 205.758 oldu!
CHP’li vekilden Alaçatı havalimanı iddiası!
CHP İstanbul'dan kayyum Gürsel Tekin'in iddialarına yanıt: "Gündeme gelmek için tuhaf yöntemlere başvuruyorlar"
Kaçak Suriyelinin sözleri pes dedirtti! "Hayatta Suriye'ye gitmem, gidersem gelirim. Gece oradayım, sabah buradayım"
Tehdit mi edildi? Narin'in ailesinin sorguladığı çoban 'Enes'i sordular mı' sorusuna 'hayır' dedi ama Aile Meclisi videosunda Enes'in adı net duyuluyor!"
Zamdan kurtuluş yok: Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yurt dışına çıkış harcı açıklaması
Türkiye'den sınır dışı edilen BBC muhabiri: "Erdoğan'a sadık seçmenleri sırtlarını döndü"
İnce: AKP Genel Başkanı milletin inancı üzerinden din bezirgânlığı yapıyor
İşte ülkenin geldiği durum! 15 yaşındaki çocuk ağlayarak anlattı 'Anneme bakmak için çalışmak zorundayım'
Türkiye İltica Başvurularında 5. Sırada Yer Aldı
‘Seçmen kaydırma işlemi, Ankara’da AKP'nin kazandığı ilçelerde inanılmaz boyutlarda’