İstanbul'da üniversitede okuyan M. A., Salı günü sabah okula gitmek için evden çıktı. İddiaya göre, Haramidere'den metrobüse binen M.A, otururken bacağına temas edildiğini farketti. Çevresine bakan M.A., Bekir B.'nin kendisini taciz ettiğini fark etti. Olayın şokuyla bağıran M.A.'nın tepkisi üzerine Bekir B., hemen toparlandı. Olanları gören metrobüsteki diğer yolcular Bekir B.'yi darbederken, şoför polise haber verdi. M.A. ve kendisini taciz ettiği öne sürülen kişi metrobüsün Sefaköy durağında inerek gelen polis ekipleri ile görüştü. Bekir B. polis ekiplerince gözaltına alınırken M.A. ve olaya şahitlik edenler emniyete giderek şikayetçi oldu.
"BANA BU İŞİ PARAYLA ÇÖZEBİLİR MİYİZ DİYE SORDU"
Başından geçenleri anlatan M.A. olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu ve bu durumun sonuna kadar peşini bırakmayacağını ifade etti. M.A., "Sabah üniversiteye gittiğimde metrobüse biniyorum. Metrobüse bindim çok kalabalık bir ortam vardı. Ben oturdum, adam ayakta duruyordu. Çok kalabalıktı. Ayağımda bir sıcaklık hissettim. Bayağı ilerledik bu sefer ayağımda su gibi bir şey hissettim. Ondan sonra ben 'Ne yapıyorsun' diye bağırdım. Adam hiç tepki vermeden arkaya doğru ilerlemeye başladı. Bu durumu başkaları da gördü, şahitlerim var. Ondan sonra bağırmaya başladım. Sefaköy'de metrobüsten indik. Orada polisler geldi. Aldılar karakola gittik. Ben burada yabancı bir öğrenciyim. Bu şoku hala atlatamıyorum. Çok korktum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Bana sonrasında 'Bu işi parayla halledebilir miyiz?' diye sordu. Ben onun parasını istemiyorum. Bütün kıyafetlerim poliste. Çok kötü oldum. Ben yaşadım, başkası yaşasın istemiyorum. Metrobüstekiler de dövmeye başladılar. Gözaltına alındı sonrasında tutuklandı" dedi. Şikayet üzerine emniyete götürülen Bekir B. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bekir B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yeniçağ
“AKP’de büyük kopuşlar olacak”
Dünyaca ünlü markalara üretim yapıyordu: Türkiye'nin tekstil devi iflas etti!
MHP'li Enginyurt 'Kızılay Başkanı Kerem Kınık derhal tutuklanmalıdır !'
Dursun Çiçek'ten Butlancı Barış Yarkadaş'a canlı yayında sert sözler! ‘Bölücü oldun, FETÖ’cülerin yaptığı gibi…’
İktidara yakın cemaat de AKP'yi uyardı: "Fon vurgunu kayırmacılığın sonucu"
Yirmi kişilik iftar yemeğinde 13 kişiye koronavirüs bulaştı!
Eski Başdanışman Oktay Saral'dan Atatürk'süz Cumhuriyet Bayramı mesajı
Depremzede isyan etti 'AFAD 3 gün sonra geldi çadırları biz kurduk. Mansur Yavaş ekibini yığdı Hatay Havalimanı'nı onarıp açtı'
Akıl alır gibi değil, yine aynı sebep! Kız isteme törenine corona virüsü de geldi, mahalle karantina altına alındı!
Cumhur İttifakı'nda 65 milyonluk deprem! Mahkemelik oldular
Alman basınından çarpıcı yorum: "Geriye Gezi Parkı ve idam cezası kararı kaldı"
Eski AKP'li vekil Erdoğan'a seslendi: 'Sağlığınız iyi değil, dünya Sultan Süleyman’a kalmadı, size de kalmaz'
Kara liste ortaya çıktı: 2023’te kepenk kapatan esnaf sayısı rekor kırdı!
AKP treninden inen inene! İktidar partisinin tüm kademelerinden muhalefete geçiş arttı