Anasayfa1
28 Mart 2026 ( 17 izlenme )
Reklamlar

MHP’de İzzet Ulvi Yönter depremi! Önce sert mesaj sonra istifa


MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yayınladığı sert bir mesajın ardından görevinden istifa etti.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Yönter, paylaşımında isim vermeden hedef aldığı kişinin partilerine sızmış bir 'ajan' olduğunu ileri sürdü.

Yönter, söz konusu paylaşımında, "MHP’ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız…Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2026-03-27-223109.png
İzzet Ulvi Yönter'in X paylaşımı (27 Mart)

İSTİFA ETTİ

Yönter, ilerleyen saatlerde yine sosyal medya X hesabından, "Gördüğüm lüzum üzerine MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine arz ederim" ifadeleriyle istifasını duyurdu.

1.png

YÖNTER'İN 'AJAN' PAYLAŞIMINA İL TEŞKİLATINDAN DESTEK

İzzet Ulvi Yönter'in 'ajan' paylaşımına MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Engin Akyüz"Cansa can kansa kan sonuna kadar sorgulamadan sadece işaret et dümencilerin alayını ezmeyen şerefsizdir.." ifadeleriyle destek verdi.

2222.png

"BU DAVA VE HAREKETTE SİZİN MAYANIZ TUTMAZ"

MHP'li Taner Gökçek ise, "Ülkücü harekete sızan tarikat ve cemaat kalıntıları! Bu dava ve harekette sizin mayanız tutmaz! Fetovari kumpas ve algılarınız geçmişten beri Türkçü ve Milliyetçi hareket çizgisinde karşılık bulamayarak yok olacaksınız! Sizin dümeninizi çevirtmeyeceğiz! Bekleyin…." şeklinde paylaşım yaptı.

11111.png

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçim sonrası ilk büyük ihale: Uluslararası sermayeye 10 milyar dolarlık tıbbi cihaz pazarı Belçika'da yaşayan gurbetçi Türk'ten arkadaşına tepki: "Küfretmeyeyim de ne diyeyim? Belçika'da sosyal yardım alıyor ama arabasının arkasına 'Şeriat tek çare yazmış'" Rus güçleri, Ukrayna’nın Vinnitsa bölgesinde havaalanını vurdu! 5'i sivil 9 kişi hayatını kaybetti CHP'li Karabat'tan dikkat çeken KKM çıkışı: "Bunu karşılayacak dolarınız dahi yok!"