Milyonlarca lira para harcanarak yapılan bulvar Temmuz ve Eylül ayında sağanak nedeniyle kentte meydana gelen 3 sel olayında Alparslan Bulvar yine sular altında kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, zamanında yapmadığı altyapı çalışmalarına şimdi başladı. Ancak, milletin parasını boşa harcadığı için tepkiyle karşılandı.

KAMU KAYNAKLARI HEBA EDİLİYOR
Belediye ekipleri milyonlarca lira para harcanarak yeni asfaltlanan Alparslan Bulvarı’nı yıkarak gece gündüz altyapı çalışmasına başlarken Mimarlar Odası Kent İzleme Komitesi Üyesi İshak Memişoğlu belediyeyi iş bilmezlikle suçladı. Kentin 4.5 yıldır plansız ve projesiz yönetildiğine dikkat çeken Memişoğlu;
“Samsun’u her yağmurda sel vurduğunu bu kenti yönetenler biliyor. Taşkın yaşanan bölgeleri de biliyorlar. Buralarda ilk defa sel olmuş gibi davranmanın bir anlamı yok. Biz yapılan altyapı çalışmasına karşı değiliz, plansızlığa karşıyız. Geçen yıl asfalt yapmadan önce altyapıyı neden yapmadınız? Kamu kaynaklarının heba edilmesine karşıyız. Milletin parasını çarçur ediyorsunuz.
Kısa süre önce yaptığınız bir yolu, günümüz ekonomik kriz döneminde yıkarak altyapı çalışmasına başlıyorsunuz. Üstelik 4,5 yıldır görevdesiniz ama bu adımı yeni atıyorsunuz. Planlama yaparken çok yönlü düşünmek lazım. Başkan Demir tek taraflı düşünüp oldu bitti projelerle adımlar atıyor, sonuçta bu kentin kaynaklarını heba ediyor” diye konuştu.
Sözcü
CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesinden indirim kararı: Öğrenciler 1 TL'ye toplu taşımaya binecek!44 izlenme
AKP’nin imam hatip oyunu198 izlenme
Türkiye'yi dehşete düşüren Bahar Aksu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı45 izlenme
Özgür Özel'den 'İmamoğlu' çıkışı: "En son roket atacaklar"23 izlenme
Ensar Vakfı'na bir kıyak daha!131 izlenme
Beklenen en düşük memur ve emekli maaşları belli oldu105 izlenme
Atatürk’e ‘şeytan’ diyen yazara plaket veren vakıf iBB’den 5 milyon almış!103 izlenme
AKP’li adayların seçim masrafını belediye ödemiş!45 izlenme
Fatih’teki siyanürlü intiharın ardından büyük dram çıktı!
Vatandaşın yanıtı gündem oldu: "Artık dayanamadığım şey? Recep Tayyip Erdoğan!"
Emeklilerden maaş zammı isyanı: "Cumhurbaşkanı, kendine yüzde 55 zam yapıyor. Poşete yüzde 100 emekliye yüzde 15. Emekliye öl diyorlar"
Türk Hava Kurumu'nun 96 yıllık yetkisi elinden alındı!